sobota 3. března 2012

Drugstore haul

Postu s úlovky z Essence výprodeje jsem vás ušetřila, novinky vám ale alespoň v rychlosti ukázat chci. A hlavně jsem před pár dny byla zase na skok v Německu (pouze v DM), kde jsem si taky dost věcí nakoupila a těmi rovnou začneme.

Konečně jsem se zase dočkala nové příchuti Labella! Tohle je s vůní malin a brusinek a je prostě mňam! :-) Jedna z limitek Essence, kterou v Německu aktuálně mají, je Crazy Good Times. Bohužel už byla dost probraná, takže jediné, co mě zaujalo, byl oranžovočervený lak s šupinkami. Dál jsem si vzala 2 rtěnky, tu od p2 jsem nedávno chválila a chtěla jsem si při další návštěvě našich sousedů pořídit další odstín, což jsem také udělala :-) Vůbec jsem se nemohla rozhodnout který, ve světlých růžovonude odstínech mají celkem slušný výběr! A Maybellinka mě zaujala neobvyklým odstínem, ale takhle jedovatě fialová opravdu není - recenzi udělám.

Limitku, kterou tam mají nově, je Marble Mania. Z toho jsem měla obrovskou radost, protože po zklamání z Legends of the Sky byla MM ta, na kterou jsem se moc těšila a kde mě už z promo obrázků zaujalo mnoho věcí. Líbily se mi i naživo a proto jsem ji skoupila skoro celou a nedbala zuřivého pohledu mojí maminky - co kdyby se k nám třeba náhodou nedostala! Nicméně doufám, že dostane, a proto bych na tyto produkty ráda udělala co nejdříve recenzi, abyste předem věděli, co podle mě stojí za koupi a co ne.
Mimochodem ty lesky jsem objevila i u nás a to mezi novinkami ve stálém sortimentu. Jsou úplné stejné včetně nápisu Marble Mania a dokonce je v nabídce více odstínů - do limitky patří oficiálně jen tyto dva. ALE! už je mám trošku ozkoušené a předem říkám - nákup nedoporučuju.

Neodolala jsem dvěma novým ovocným tělovým mlékům, které jsem u nás ještě neviděla. Melounové voní naprosto stejně jako to s klasickým červeným melounem, které se u nás prodávalo loni v létě.

A přecházíme k nákupu z českého Rossmanna - olivovou Indulonu jsem si koupila protože její vůni Rendy přirovnala k vůni tělového mléka Dermacol, kterou naprosto zbožňuju. Zatím nevím, co je na tom pravdy, ještě jsem se nedostala k tomu abych ji načala :-) Protože tento týden probíhala sleva na všechny krémy na ruce a balzámy na rty, vzala jsem si ještě jedno Labello a to Soft Rosé - dřív jsem ho milovala, ale teď už jsem ho asi 2 roky neměla a dostala jsem chuť se k němu vrátit. Taštička a štětec už jsou noviny Essence. Zcela určitě nepotřebuju další kosmetickou taštičku, ale tahle byla tak veselá a pozitivní, že jsem bez ní prostě odejít nemohla.

Z novinek jsem si koupila jen věci, které už z dřívějška znám a vím, že mi vyhovují, jen v nových odstínech. Nějaké krémové tvářenky, zvýrazňovače a matující báze mě vůbec nezajímají. Protože tohle tedy zase až takové novinky nejsou, recenze neplánuji - časem se tu určitě objeví laky, ale až na ně dojde řada. Kdybyste ale přece jen recenzi na lesk, stíny nebo linky chtěli, tak mi dejte vědět v komentářích.
Z lakových novinek doporučuji vaší pozornosti ten efektový - mohl by uspokojit všechny, kdo touží po šupinkových Nfu Oh. Tento od Essence má sice šupinky menší, ale efekt na nehtech je srovnatelný. Z mini laků mě osobně nejvíc dostal ten, který mám na fotce jako předposlední - jmenuje se A Lovely Secret a je to světlá fialová s fuchsiovým shimmerem! Strašně se mi líbí a asi si ho dnes nalakuju bez ohledu na to, že bych teď měla nosit úplně jiné laky.

Poslední věci také patří do drogerky, jen v těch českých je bohužel nenajdeme, takže jsem musela nakupovat na ebay. Všechny tyto produkty jsou zahraničními blogerkami velmi chválené, takže jsem velmi zvědavá na vlastní zkušenost, o kterou se samozřejmě ráda podělím i s vámi alespoň prostřednictvím postu :-)

To je pro dnešek vše, doufám, že vás tenhle příspěvek nenudil, protože ještě jeden úlovkový plánuju a to s jarními laky a případně dalšími věcmi, které se mi sem nehodily.


54 komentářů:

  1. Krásné ulovky ! :) Až ti je závídím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo, jak to vidím, tak mám chuť jít do drogerie a vykoupit to tam :(

    OdpovědětVymazat
  3. krása! těším se na všechny recenze a doufám, že ta Indulona ti taky bude připomínat Dermacol :) jinak koukám, že pár věcí z nového sortimentu Essence máme stejných, tak jsem zvědavá, až to porovnáš, jestli se schodneme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, dnes už ji konečně otevřu, ať vím na čem jsem :-)

      Vymazat
  4. A zrovna ty lesky jsem chtěla vyzkoušet. V čem ti nevyhovují? Jinak budu zvědavá na stíny a tvářenku z limitky, musím je pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělám recenzi, takže jen stručně - moc se nelesknou, aplikátor nabírá málo barvy a ta z něj poté "opadává" nebo jak to popsat.

      Vymazat
  5. Kurna, to jsou úlovky. :D Já chci taky do Německa! :D
    Mimochodem - ten Multi sparkling top coat má taky, pravda, zkoušela jsem ho jen na jeden prst a na chvíli, ale nevím, mě přišel, ee na jakémkoliv úhlu jsou šupinky jednobarevné, ne MULTI. :/
    A co se týče laků, které bychom měly nosit, už mi to taky lezlo krkem, tak sem vzala pilník a všechny nehty pořádně ožužlala, aby byly minimálně fotogenické. A nalakovala něco pořádně tmavého. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nečetla jsem někde, že se chystáš do Berlína?
      Já ho právě taky zkoušela jen na chvíli a na jeden prst a přišel mi pěknej, na barevnost šupinek jsem se moc nezaměřila...
      Hihi, tak co, žádnej časovej limit nemáme, takže když to budeme zdržovat obě, tak se myslím nic nestane :-D

      Vymazat
    2. Jak to myslite, ze byste naky laky MELY NOSIT? :)

      Vymazat
    3. Nějaký zvědavý anonym, ne? :-P Fotíme vzorník laků pro ELF.

      Vymazat
    4. Nechtela jsem byt moc zvedava, ja se spis lekla, ze dostavate tolik laku k recenzovani, ze uz jste z toho otravene :D :D

      Vymazat
    5. Jo, do Berlína se chystám, ale v dubnu. :D
      A abych řekla pravdu, myslím, že tam budu lítat po jiných obchodech... :D:D

      Jj, taky to tak vidím. Já si hodlám ted s krátkými nehty užívat co nejtmavších barev, plánuju teď/asi zítra/ nalakovat černou a přes to ten efektový, abych ho pořádně prozkoumala, rovnou ho pak nafotím na blog... :) Ale černou...:D:D Žádné světlé, nene! :D:D

      Vymazat
    6. Anonymní: to opravdu ne :-D Jen Kyky momentálně fotí světlé laky a já tmavé a to je naprostý opak toho, co se nám líbí, takže proto nás moc nebaví zrovna tyhle barvy nosit :-)

      Kyky: ale duben je za chvilku! To já bych si teda čas na nějakou drogerku udělat musela :-D
      Jj, taky jsem včera ten efektový od Essence nafotila a náhodou mění barvy pěkně, od žluté, přes oranžovou do zelené. A na všech deseti mám A Lovely Secret jak jsem vyhrožovala, Elf nemá šanci :-D

      Vymazat
    7. Ono to ani snad ani nonstop nosit nejde... :D Ale mě ty nehty tak rychle rostou! :( Asi je opižlám znovu, už by se daly fotit, a to jsem si ty tmavé ani nestihla užít... :D:D
      Mimochodem - ten efektový jsem zrovna dneska lákla přes černou a vypadá to teda moc dobře, uvidím ještě zítra na sluníčku. Možná i zalepí mou "absenci" šupinek. Naživo z toho efektu zas tak hin nejsem. U mě prostě vyhrává klasika.

      Jo a - nevadí, že takhle spamuju komentáře? Zdá se mi to jako rychlejší komunikace. :D

      Vymazat
    8. Tak to ti rostou opravdu rychle, když už máš zase potřebu zkracovat :-D Klidně si dál užívej tmavé, já přes týden nic nefotím, nestíhám to. A i o víkendu jsem nafotila jen tři, takže jsem pěkně pozadu :-(
      Ten šupinkový jsem připravila na zítra, nemám ještě všechny fotky na posty o lescích a stínech z MM kolekce, tak aby tu aspoň něco bylo. Jako je pěkný, ale já radši ty, které mají i nějaký barevný základ.

      Vůbec nevadí, já komentáře ráda a absolutně nic proti diskuzi zde nemám :-D

      Vymazat
  6. Tak já jsem nejvíc zvědavá na ten Revlon! A doufám, žes vzala jedno nový Labello i pro Danušku?;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem vědma, takže bohužel nemůžu vědět, že by ho Danuška chtěla ;-)

      Vymazat
  7. Tak se těším na recenze,hlavně na tu limitku od Essence, snad se k nám taky dostane.
    Myslím, že pro to melounové mléko si taky
    skočím...

    OdpovědětVymazat
  8. A lovely secret jsem si koupila ve čtvrtek, protože jsem se do té barvy zamilovala na první pohled, ale na nehtech mě trochu zklamala..ty fuchsiové šupinky nevynikají :(. I tak se ale zařazuje k nejoblíbenějším lakům. Už jsi ji nalakovala? Co na to říkáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím ne. A pokud ten shimmer nebude vidět, přidám si ho tam sama, už jsem se na tu představu fixovala a chci ho tam! :-)

      Vymazat
  9. ta limitka vypadá úžasně,škoda,že teď z výrobků v edici nic nepotřebuji..

    OdpovědětVymazat
  10. Kolik stál ten šupinkovací? asi zkočím do drogérky!

    OdpovědětVymazat
  11. Skvelý haul :)
    Ta nová limitka od Essence vypada skvelo,
    Nemohla by si sem prosím hodiť link na predajcov na ebayi, kde si zohnala tie zahraničné novinky? Totiž presne tieto tri produkty zhánam aj ja a neviem sa k nim za slušné poštovné dostat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě, nakupovala jsem u této prodávající http://www.ebay.com/sch/edgybarbie/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686. Nenabízí ale cenu kup teď, takže je to o přihazování a o štěstí :-)

      Vymazat
  12. Krásné úlovky, už se těším na recenze, hlavně na Maybelline Color tattoo.
    Indulonu mám taky a naprosto úžasně voní a pokud narazím na melounové mléko Balea, bude moje, protože melounovou vůni mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ale tak škoda, zrovna na tyhle lesky Marble mania jsem měla zálusk. A xo se děje, že je nedoporučuješ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem na to odpovídala o pár komentářů výš. Myslím, že i v téhle nízké cenové kategorii se dá sehnat mnohem lepší lesk.

      Vymazat
  14. No tak to je ovšem nádhera! Nejvíc ti závidím obě tvářenky, Revlon a Topper od Essence. Na ten číhám :))

    OdpovědětVymazat
  15. Ja bych strasne chtela fotku tech stribrnych gelovych linek, myslis, ze bys ji mohla na blog dat? :)gelove od essence uz mam cerne a zajimalo by me, jak budou tyhle vypadat, abych si je kdyztak koupila:)

    OdpovědětVymazat
  16. Za tu Marble kolekci bych se přimlouvala, abys ji nafotila co nejdřív. Já vím, že jsem psala, že mě moc nechytla, ale podle tvých fotek vypadá zajímavě... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že se mi na Marble kolekci podaří připravit recenze v následujících dnech, takže tvé přání by mělo být splněné jako první :-)

      Vymazat
  17. Ty tělový mlíka Balea jsem už viděla (teda jen prázdný vyprodaný regály :D). Kdy se k nám dostanou ty dvoubarevný Labella? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, no vidíš to, já je u nás neviděla, ale my máme docela malé DM... A obávám se, že Labello se k nám nedostane, aspoň to je moje zkušenost z let minulých :-(

      Vymazat
  18. Jé, bude recenze na color tattoo? To mě moc zajímá :) A o tom Revlonu taky přemýšlím, a zaujaly mě laky Essence a ty krémy Balea...krásnej nákup!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Dáši :-) Recenze bude samozřejmě na všechno, jen musím postupně, nejde všechno hned :-)

      Vymazat
  19. efektový essence jsem koupila dnes, řekla bych, že se vyrovná nubaru 2010, takže za tu cenu, určitě jděte do essence :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, pro ty, které nakupují laky jen v drogerce, je to konečně šance se dostat k tomuhle typu laků :-)

      Vymazat
  20. Už jsi zkoušela tu bouncy blush? Americké bloggerky si ji velice chválí, tak mě zajímá, co je na tom pravdy :))

    OdpovědětVymazat
  21. Zaujalo mě to melounové mléko!! :) Musíme se s kámoškou zase vypravit do Drážďan :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. ty krémy Balea vypadají dost lákavě!! :)

    www.gabyy-sweet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Prosím Tě a to Labelo chytá na rtech do jaké barvy? Mám zrovna Angel star, které chytá do takové ledové růžové, a to tedy moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi světlounká růžová, je to jen takový nádech barvy, mnohem přirozenější než Angel Star.

      Vymazat
  24. wauu no riadne si si nakupila, krasa :) hned by som sla a kupila si tiez.. lenze som si povedala ze uz dost lebo naozaj mam uz tej kozmetiky AZ MOC :) ale tiez ked som bola posledny tyzden v nemecku, som obzerala tu Marble Mania ediciu ;)

    OdpovědětVymazat
  25. wau tie vrchne laky maju taku krasnu vyraznu farbu, a to verim, ze bez tej tasticky si jednoducho nemohla odist:) a ten efektny nadlak chcem tiez!!!, pretoze sa podoba nubaru a ten som chcela:D

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Tu Baleu mám melounovou a je to tak sladké, že by to člověk snědl. :)

    OdpovědětVymazat