sobota 24. prosince 2011

Nové úlovky aneb co jsem si nadělila k Vánocům

Já vím, že k většině z nás přijde Ježíšek až večer, ale já bych se vám se svými dárky chtěla pochlubit už teď :-) Nadělila jsem si je sama, protože já vím nejlíp co mi udělá radost :-D Ačkoli jsem třeba něco platila penězi, které jsem dostala od rodičů, pod stromeček jsem si dala věci jako knihy, kabát, boty, povlečení... raději, abych neprovokovala a tohle ukážu jen vám :-) Jsou to moje nákupy za poslední cca měsíc a půl a ano, nebudu sobě ani vám nic nalhávat, stejně bych si to všechno koupila i kdyby Vánoce nebyly :-) Tak se mrkněte na jaké recenze se můžete těšit v příštím roce :-)

Laky, laky, laky. To bych nebyla já, abych je neustále nenakupovala.
OPI Wocka Wocka!, Excuse Moi!, Divine Swine, Pepes Purple Passion, Rainbow Connection
Essie Dive Bar, Trophy Wife, Jamaica Me Crazy, Orly Rock-it, Rococo A-Go-Go

Krásnou kolekci Beetlejuice od Models Own mám díky Luciskovi - děkuji!
Aqua Violet, Pinky Brown, Golden Green, Purple Blue, Emerald Black, 3 in 1 Base Coat

Další asijská značka, která neunikla mojí pozornosti, je Skin Food. Pro začátek jsem si vybrala 3 laky (překvapivě všechny dozelena) - Aqua Green, Cucumber, Apple Milk a také Aloe Sun BB Cream.

Balíček od našich hvězdiček - tvářenka Tarte Peaceful a miniaturka Dior paletky Petal Shine. Přiřadila jsem na fotku i stín Bourjois, který jsem všude možně marně sháněla několik měsíců a konečně jsem uspěla na Aukru. Odstín Brun Nylon.

Objednávka z mojesminky.cz. Lak na nehty Barry M Cyan Blue, Raw Gaia Living Hemp Moisturiser a Amie Morning Clear

Objednávky ze zuneta.com. Lak na nehty Butter London Bluey, stín Rouge Bunny Rouge Solstice Halcyon, dvojbalení balzámků EOS, stín Edward Bess Storm

A nákupy z Drážďan z minulého týdne. Zatoužila jsem vyzkoušet kondicionér Yes to Carrots, který už několikrát vychvalovala Rendy. Sprchové gely Dusch Das jsem dřív kupovala při každé návštěvě Německa, pak se mi ale nějak sprcháče přemnožily, a tak jsem dlouho žádný neměla. Tenhle mi strčila pod nos kamarádka a byla to láska na první čuchnutí, musela jsem ho mít! Vůně se jmenuje Beauty Holunder.

Rtěnka P2 v odstínu Karntnerstrasse. Značku Misslyn jsem vůbec neznala a tak jsem ji musela důkladně prozkoumat. Odstíny laků mi nic neříkaly, zato ty stíny! Vysoká pigmentace už při letmém doteku a ty nádherné odstíny! Snažila jsem se být rozumná a nekupovat si dvě paletky v podobných barvách a vzala jen jednu. Vydrželo mi to asi hodinu a půl a vracela jsem se pro druhou... Nahoře odstín Rosewood, dole Walk of Fame. Poslední paletka je od Manhattanu a jmenuje se Beige Ballerina.

A závěr patří nákupu v Kiko, kde jsem byla asi půl hodiny a vydržela bych tam ještě déle, kdyby mi to nebylo hloupé vůči kamarádce, která na mě čekala :-)
Laky 277, 341, 255, stín 125, stín 101 Chromo Taupe, laky 246, 232, 312

Přeji všem mým čtenářům i náhodným kolemjdoucím krásné a klidné Vánoce!

22 komentářů:

  1. *omdlela na podlahu* čim míň můžu nakupovat sama (nj, škola si na mě vzpomněla se školnym) tim víc mi zvedaj adrenalin takovýhle fotky. kurrrrrrva jak já bych nakupovala! tolik pěknejch věcí. moc pěkný. ach jo.

    OdpovědětVymazat
  2. laky OPI mám také na cestě :))) ale bohužel pod stromeček jim to nevyjde no :(( jako další dva dárky, ale neva :))) Jinak koukám, že máme úplně stejný odstín tech KIKO stínů :))) moc pěkný!!!!

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Essie, Orly a Skin Food bych brala všechny!

    OdpovědětVymazat
  4. No nádhera, co na to jiného říct!!!!
    Zrovna dnes jsem použila kondicionér Yes to a opravdu jsem na výsost spokojená.

    Přeji krásný Štědrý den.

    OdpovědětVymazat
  5. Aaaaach, Péťo, až na ty laky ty vypadá, jako by si ježíšek přečetl můj wishlist :-)))) Moc se těším hlavně na RBR stíny (toto je jediný odstín, který mě hodně pokouší, ty ostatní se mi sice líbí hodně taky, ale jen tady si jsem skoro 100% jistá, že bych ho nosila tak často, jak by si zasloužil). Takže kdyby náhodou nesedl, hlásím se do fronty :-) A taky ten Bess, z toho jsem zmatená, bo na každé fotce vypadá jinak, jsme strašně zvědavá, co na něj budeš říkat. Kiko jsi nakupovala kde? Doufám, že v Německu ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. no to je nadhera!! srdce jen plesa:-))
    jsem zvedava na laky, i kdyz obrazky uz jsou leckde, tak tohle ja muzu. ty models own to je proste nadhera:-)!! jsem uplne zelena :DD
    (nee to nenii zavistiii, to jen se maskuju za vanocnim stromkem!!

    a ty stiy burjois, ty vypadaji moc hezky:-) gratulace k ulovku!!

    hezke Vanoce!

    OdpovědětVymazat
  7. Paradni nakupy Peti! uzij si krasne lakove Vanoce a vse nej do Noveho Roku!

    OdpovědětVymazat
  8. hehe, tak jsem ráda, že nejsem sama. Sice jsem jela projekt 10x dno, ale prostě sem to nevydržela a mám pro sebe stíny v tužce, lesk na rty, zrcátko s takovym tim mini hřebenem, objednanou žehličku a tužku na oči, laky asi 4... no a další věci radši nepořítám:D

    btw, kde jsi sehnala značku Kiko? prosím prosím neřikej že někde v zahraničí :D

    OdpovědětVymazat
  9. vydržela bych se na to dívat hodinu :) pěkně sis nadělila a nakoupila! těším se na ukázky Kiko kosmetiky a laky Skin food, protože ač zelené nehty nejsou mé oblíbené, laky vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
  10. wow, tady musel být někdo hodnej.

    OdpovědětVymazat
  11. no krasa pozeratm tesim na tvoje dokladne preskumanie a nasledne poreferovanie na blogu!
    a kresne a vesele vianoce!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je nadilka!! Ja se tesim na BB cream, kondicioner a Amie a Raw Gaia...a SAMOZREJME na RBR!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Hmm! To jsi byla asi moc hodná, že ses takhle odměnila :-D Krásné věcičky :)

    OdpovědětVymazat
  14. téda ty jsi ale musela být hodná...
    a ty to víš určitě nejlíp, jak moc hodná jsi byla, takže všechno je zasloužené.

    OdpovědětVymazat
  15. Když to tak vidim, tak si řikám, že přeci jen takovej maniak, jakýho ze mě dělaj, nejsem. Docela dost by mě zajímala tvoje celá sbírka kosmetiky.

    OdpovědětVymazat
  16. anniething: jn, platba dalšího semestru mě taky čeká. A umřel mi notebook, ale já si stejně chtěla v lednu kupovat nový... Takže mám teď na čas vystaráno a zakázala jsem si chodit na všechny stránky, kde se dá něco koupit :-)

    angel, já jsem plánovala koupit těch Kiko stínů víc, ale nějak mě žádný neoslovil. Líbil se mi ještě jeden zlatavý, ale přišel mi málo pigmentovaný, tak jsem ho tam nechala.

    Reni, kdyby RBR nesedl, pofrčí k tobě. Já mám obecně docela tendenci ty dražší věci používat míň, jakože si je šetřit (ale to je jen protože svoji práci považuju za podřadnou a tak je mi líto používat tam drahé věci, protože to beztak nikdo neocení. Doufám, že v nové práci se tenhle přístup zlepší a konečně mě opustí tuny levné kosmetiky a zůstane skutečně jen to nejkvalitnější :-)), tak jsem zvědavá, jaký postoj zaujmu tady k těm dvěma. A ano, Kiko je z Německa.

    Color Beam: děkuji, ten Bourjois stín je jedna z věcí, ze kterých mám největší radost! :-)

    Suzie, chválím, bez kosmetiky pod stromečkem by to přece nebylo ono :-) a Kiko je z Německa, ale vůbec bych se nezlobila, kdyby se tato značka začala prodávat i u nás!

    Markett a trb, právě že musím přiznat, že letos jsem moc hodná nebyla, proto jsem nečekala na Ježíška a obdarovala se sama ;-)

    Lola: tak to se na ni budeš muset přijet podívat osobně, protože na blog to dávat neplánuju, nestojím o komentáře proč toho mám tolik, že to nikdy nemůžu spotřebovat a všechno se mi to zkazí, to vím i bez rýpalů.

    OdpovědětVymazat
  17. Yes To jsou naprosto boží! Já mám Cucumber jak šampón tak i kondicionér a nedám na ně dopustit. A Tarte tvářenku bych si taky dala líbit!

    OdpovědětVymazat
  18. Tak pod stromečkem byla akorát voňavka :) zbytek jsem (radši) nikomu neukazovala, to by byly zas řeči, co všechno jsem nakoupila A dneska jsem nechala ve výprodejích asi 2 tisíce za oblečení :D.
    Jé, no já až ted při druhym čtení článku přečetla, že píšeš o Dráždanech. A kde tam přesně? chci se tam vidat...Neni too náhodou v tom obcho'dáku na Pragerstrasse?

    OdpovědětVymazat
  19. môže mi niekto potvrdit moju domienku? Zijem v Nemecku a mam pocit, ze Duschdas sa v CR a SR distribuuje pod menom Radox

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom nic nevím, ale pokud je to skutečně tak, tak je Radox dost předražený :-(

      Vymazat
  20. To je krasa! :) Vsechny ty laky jsou nadherny. Jaky jsou ty od Skin Food?
    Tarte tvarenky miluju! A stejne tak eos balzamy :)

    OdpovědětVymazat