neděle 4. prosince 2011

Golden Rose Scale Effect 03, 06, 11, 14

Tento příspěvek je o mých, nyní již bývalých, šupinkových lacích Golden Rose. Aktuálně se nacházejí v UK u Lucky, která pro ně bude mít jistě víc využití než já. Ne že by se mi přestaly šupinkové nadlaky líbit, ale zjistila jsem, že tyto hodně zanedbávám, protože mám 10 šupinkových Nfu Oh a ani ty nemám šanci někdy spotřebovat, takže jsem se zase jednou snažila být rozumná a rozhodla se, že je zbytečné jich mít tolik. Navíc Lucka je sháněla a tyto laky už se s největší pravděpodobností nevyrábí, tak jsem ráda, že jsem jí mohla pomoci. Na rozloučenou jsem si je vyfotila, jako podklad mi posloužil Avon Violetta Sparkle. U všech jsem dala jen jednu silnější vrstvu a na nehtech jsou vyfocené ve stejném pořadí, jako lahvičky tak, že 03 je na ukazováčku a postupujeme směrem dolů, takže poslední na malíčku je číslo 14. Může to trošku mást, protože číslo 11 se sice tváří jako sladká růžová, ale to je jen barva průhledného základu, který se na nehet vůbec nedostane (alespoň ne na tak tmavém podkladu, jaký jsem použila já), tam jsou viditelné pouze šupinky, které jsou modré a zelené, takže výsledný efekt je vlastně úplně stejný jako u čísla 14. Zvláštní, že? :-) A co vy, líbí se vám šupinky nebo vám to přijde kýčovité a kazí to krémové laky? :-)






17 komentářů:

  1. Me se to líbí moc, ale to odlakovaniasi musí byt radost:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám jeden taký tiež, číslo 05, vyzerá ako Hidden Treasure, našla som ho za 15 kč úplne zoschnutý, ale priviedla som ho späť k životu thinnerom :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. kde se dá koupit značka Golden Rose? Kdysi jsem od nich měla skvělé paletky na oči a nemůžu je už několik let sehnat :) jinak laky vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V obyč drogériich, já to tam sehnala lak na nehty :)

      Vymazat
  4. Páči..je to zaujímavé!
    Tie chute sa samozrejme menia :-) raz nie je nad krémový, jednoduchý lak..a inokedy doslova bažím po niečom "inom"..trblietavom, výraznom..

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. mně se líbí:-) taky mám 4, a stejny mám ten 06, taky je zanedbávám:-))
    nicmene nechapu, proc uz je nevyrabeji, taky jsem se onehdy pokousela najit zdroj, kde poridit, ptala se me jedna zajemkyne na blogu.
    a nenasla jsem jediny zdroj.

    jinak GR jsem nasla napr. na "milujukosmetiku.cz" a jeste na par dalsich, takhle mi padla pod ruku jako prvni (neb jsem tam taky objednavala. nicmene scale effect laky uz tam nemaji)

    OdpovědětVymazat
  6. V Brne majú GR v Avione v bižutérii hneď oprosti vstupu, celý stojan s kozmetikou :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. wow, these are beautiful, i have wanted these since i saw them but can't find them and everyone i have asked can't get them either : (

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, dekuju moc! Uz jsem 06 nalakovala pres zelenou a vypadalo to nadherne! I ty tvoje swatche jsou krasny, je videt, ze mezi nekteryma odstinama tak velky rozdil neni

    OdpovědětVymazat
  9. Tak zrovna tyhle čtyři přes tento lak se mi nelíbí vůbec, ale když to spodní barvu hezky zvýrazní a hodí se to k ní tak se mi to líbí, ale na všech jinejch lidech, ne na mě:-D

    OdpovědětVymazat
  10. První a třetí se mi líbí! Ale je faktem, že já tyhle šupinkové laky taky moc nepoužívám :(

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to krásně, ale odlakovávat by se mi to nechtělo :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se tohle nelíbí, ale asi jsem v menšině :D

    OdpovědětVymazat
  13. bozeee tie su nadherneee:) pri prvom pohlade som si povedala tie si musim kupit, ale si ma sklamala ze uz sa nepredavaju :((((( chcem iiich! :D

    OdpovědětVymazat
  14. PF: není to nijak strašné, rozhodně lepší než třpytky :-)

    Minimalist Lady: to je těžké, vím třeba že v Ústí nad Labem se prodává ve Fóru, mají tam právě jen kosmetiku GR a pak vlasové doplňky a bižuterii. V jiných městech, co vím tak z doslechu, se dá GR často sehnat v menších, zapadlých drogekrách a parfumerkách. Na internetu by měly jako eshop fungovat tyto stránky http://www.goldenrose.cz/.

    nail loopy: they are discontinued, so it´s really hard to get them now :-(

    Luci, jsem ráda, že se líbí!

    Yarisse: minimálně Andulka by se k tobě přidala. Ale nechápu vás :-D

    MissMarta: tak leda náhrada v podobě Nfu Oh ;-)

    OdpovědětVymazat