pondělí 12. září 2011

Nové úlovky z Německa

Tak jsme byli s rodiči po delší době na nákupu v Německu (jezdíme tam primárně pro jídlo každé cca 3 měsíce) a to by nebylo, abych já si zase nekoupila něco z kosmetiky :-) Co jsem tedy ulovila?
I v Německu probíhá výprodej Essence. Ale překvapilo mě, že jsou mnohem míň vybraní než u nás, měli skoro všechno dostupné a taky mi přišlo že mají ve slevě víc věcí, hlavně tedy mono stínů. Myslím, že kromě toho zeleného žádný z těchto odstínů u nás ve slevě není. Mám radost, že se mi povedlo koupit ten maličký štětec na tvářenku :-) Vše na fotce stálo 0,95 EUR. Kromě štětce vidíte ještě duo stínů Sweetheart, fialový mono je Go Glam, vedle Irresistible, dole Back to Khaki a zelený Love Talk.

Manhattan byla moje nejoblíbenější drogerková značka dekorativky. Jenže pak ji u nás přestali prodávat :-( Takže se musím spolehnout jen na tyto výlety do Německa nebo existuje eshop s touhle značkou - tady. Řekla mi o něm Dejnička, které tímto moc děkuju. Jako ceny tam nejsou nic moc, když to srovnám s Německem, tak skoro dvojnásobné, ale pokud máte něco oblíbeného a nemáte možnost nakoupit v zahraničí, je to jisté řešení. Já jsem si vybrala stíny Dim Brown, lesk, který nemá název, našla jsem jen označení 53L a tvářenku Rouge Dirndl Love 35P.

V Německu už mají limitku Essence Urban Messages. Na prewiew obrázcích se mi nelíbilo nic, naživo mě zaujaly 4 laky z 5, zbytek kolekce bída. Odstíny jsou Skyscraper, Wall of Fame, Streest Styler a Nightline. Všechny mají jemný třpyt, nejsou krémové. Posledním úlovkem z dekorativky je rtěnka Alverde Shiny Terra (je mi jasné, že zelený obal vám nic moc neřekne, ale ta se tu objeví v samostatné recenzi co nejdříve, už jsem ji nafotila).

Strašně mě mrzí, že u nás nemáme i pečující kosmetiku Essence, proto jsem ji tam trošku vykoupila :-) Navíc pleťová voda a růžový čistič byli ve slevě a nechte to tam, když už i tak směšná cena je zmenšená na polovinu! :-D Osvěžující pleťová voda s liči a hroznovým vínem, okurkový čistící gel, peeling s granátovým jablkem, krém na ruce a můj nejvíc nejoblíbenější odlakovač, který používám už spoustu let. Stojí normálně 0.85EUR ale modrý byl zlevněný na 0.65EUR, tak jsem se zásobila pěti kouskama :-)

A jeden nekosmetický bonus - miluju infantilní ponožky! :-D
Otázka na závěr - baví vás tyhle příspěvky s tím, co jsem si koupila, nebo mám tenhle krok přeskočit a přihlásit se až s hodnocením vyzkoušených výrobků? Přece jen co si budeme povídat, v mém případě je cesta od nákupu na blog pěkně dlouhá, někdy i pár měsíců a já vám nechci způsobovat trauma tím, že budete každý den netrpělivě vyhlížet recenzi na něco, co vás zaujalo a ona se ne a ne objevit :-)


21 komentářů:

  1. Manhattan se prodává v Praze v Tesco My na Národní třídě :) mají tam stojan jako býval v drogeriích :) tak až se dostaneš zase do Prahy, můžeš to jít omrknout

    OdpovědětVymazat
  2. Baví mě to:)
    Jaký je štětec a pleťová kosmetika od Essence?

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám rada také blogy, kde ukazujú čo sa nakúpilo a za aké akcie, že môžem i ja zájsť a tak :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty mono stíny u nás taky byli v akci, jak ty fialkové, tak ty šedé, ale fakt to bylo všechno vyžrané, takže si je možná jen přehlídla :) Já jsem naštěstí alespoň ty fialkové ukořistila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Baví mě to, ale hrozně závidím, tak ti nevím jak odpovědět:-DDD
    Love talk jsem ulovila ve slevě u nás a dlouho jsem přemýšlela, jestlito není umělohmotná atrapa, protože nemaluje. Jako vůbec.
    Ten Manhattan stín se mi moc líbí, doufám, že s ním vyfotíš nějaké líčení;-)
    Jsem zvědavá, zda u nás Urban bude či ne, zatím se dnes opět půjdu podívat, zda už vybalili ty "novinky".
    Ten krém a odlakovače mají aspoň v Douglasu, když už nic..tedy mívali, jak je to aktuálně, za to ruku do ohně nedám. A už minule jak jsi tu ten odlakovač chválila, tak jsem ho koupila, ale pro mě nic moc. Plusem je, že příjemně voní, vůbec ne nějak odlakovačsky, nevysušuje, ale taky mi moc neodlakovává:-D Takže ho volím pouze na lakování tenkými vrstvami světlými laky a když mám hodně času.
    Ty ponožky jsou žůžasný!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Rendy, já mám informaci, že dodavatel pro naši republiku skončil a že zatím to u nás má jen tento eshop, který si sehnal zahraničního dodavatele, ale prý to nebylo vůbec jednoduché, tak nevím jestli se tím My Národní taky tak hodně zabývalo nebo třeba jen doprodávají věci skladem..?

    OdpovědětVymazat
  7. Mě tyhle články baví moc :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta tvářenka je boží ukážeš swatche ať se můžem pokochat?:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja takéto články priamo zbožňujem, vyžívam sa v nich :D Takže určite v tom pokračuj! :D ja by som strašne chcela všetky tie essence veci, ktoré sa starajú o pleť.. Ale nikde to tu nie je no :/ Do nemecka pôjdem až vo februári a ktovie či to tam dovtedy bude :D:D

    OdpovědětVymazat
  10. mně taky přišlo, že ve výprodeji mají mnohem víc věcí:) bohužel tam kde jsem byla já (drážďany) bylo vš už vybrané... tak jsem si aspon vzala 4stíny za 20 centů:D odlakovače mám taky rovnou tři, k tomu destičky na razítkování.... Z nový Urban kolekce mě ale nic nezaujalo...

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mě tyhle příspěvky baví, určitě je piš! Tu pečující řadu Essence bych taky ráda viděla u nás :) A fusekle jsou krásný, já jsem na takovýhle i na hodně barevný též ujetá!

    OdpovědětVymazat
  12. najviac ma ocaril ten modry lak od essence :)) pockam si na recenziu, ktora ani nebude :D...no ja to citam rada, len je tam toho trosku dost no...

    OdpovědětVymazat
  13. mě tyhle články o nákupech baví hodně, takže je určitě piš dál :-) škoda že u nás Essence neprodává tu pečující řadu (v Rossmannu) a jestli se u nás ukáže nová limitka je asi taky ve hvězdách.
    a ponožky jsou naprosto bombový!

    OdpovědětVymazat
  14. ta licenka od manhattanu je prekrasna!

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, já chcu... :-O Líbí se mi moc tvářenka, Essence stíny mám fakt ráda, takže super a pak ponožky! Ponožky jsou roztomile infantilní a dokonalé ;)

    OdpovědětVymazat
  16. dejnicka: nesledovala jsem podrobně celý sortiment, ale přišlo mi, že se nabízí stejný, jako dřív v drogeriích, jako výprodej mi to nepřišlo :)

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, to je teda úlovků :-) Ten Manhattan mi v drogérkách též chybí..

    OdpovědětVymazat
  18. mě to teda taky baví a moc a na recenze si klidně počkám, aspon se máme na co těšit, jinak ty mono stíny jsou fajn, já jsem s nimi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  19. Rendy, jojo, to už mi tu taky nějaká čtenářka psala... Kdyby ses tam dostala dřív než já, mrkneš se prosím jestli mají taky limitky? Děkuju :-)

    Noogetko, to je přesně ono, proč takovýhle příspěvky dělám nerada :-D Štětec ještě nemám vyzkoušený a z pleťovky jsem použila jen ten peeling s granátovým jablkem a to pouze jednou, takže na recenze si budeš muset počkat až to ozkouším víc :-)

    Elli Lightning: máš pravdu, asi jsem je přehlédla, včera jsme se s kamarádkou ještě v jednou výprodeji přehrabovaly a ty fialkové tam byly :-)

    Dejnička: jo, Love Talk je na houby :-( líčení určitě bude, však mě znáš ;-) To mě mrzí, že ti ten odlakovač neodlakovává, já jsem s ním fakt mega spokojená. Růžovou verzi bez acetonu klidně používám i na třpytky (do alobalu) a funguje mi to perfektně :-)

    nikol: samozřejmě, až vyzkouším a nafotím, určitě se to tu objeví :-)

    MissMarta: ale bude, jen to asi nebude brzy, noo :-D

    lovelyhair: fajn jsou jak které, já jsem s některými spokojená moc a jiné mi prostě vůbec nebarví :-(

    OdpovědětVymazat
  20. urcite prispevky tohoto typu pis. pri cteni dekuji bohu, ze taky nevyhazuju peníze za blbosti.

    OdpovědětVymazat