středa 28. září 2011

Essence You're My Dragonfly, Sugar!

Dle mého názoru nejhezčí lak z aktuální kolekce Essence NATventURista. Je světle meruňkový se stříbrným shimmerem. Lakoval se moc dobře, i když to možná tak nevypadá, protože mám bohužel trošku tendenci lakování světlých laků flákat. Mám 3 vrstvy a ani v těch nekryje na 100%, ale nevadí mi to. Moc se mi líbí, úplně mi sednul do nálady. Asi je to dané tím, že předtím jsem měla 3x po sobě dost tmavý lak, takže jsem už změnu opravdu potřebovala. Někde jsem četla, že výdrž laků z téhle kolekce je špatná - absolutně nesouhlasím, dle mého názoru je výdrž fenomenální. Po dvou dnech v práci mám obvykle lak v hrozném stavu - konečky odřené, lak bez lesku a plný škrábanců, občas i kousek odloupnutý. Tento lak ale vypadá pořád téměř jako čerstvě nalakovaný, konečky mám ošoupané naprosto minimálně, vidím to jen já sama pokud se na nehty podívám tak z deseti centimetrů, dál už ne. Samozřejmě musím brát v potaz i to, že na tmavých lacích je všechno víc vidět, i přesto je ale rozdíl velký. Omlouvám se za škrábance a vysušené okolí nehtů, zase jsem trochu zanedbala péči a šrámy jsou bohužel na denním pořádku, ještě se mi jeden nezahojí a už mám další a když budu pořád čekat až budu mít ruce ok, nevyfotím nikdy nic.





10 komentářů:

  1. Lak vypadá hezky. Jinak k předchozímu příspěvku - je to prostě otrava. Pořád někde něco nahlašovat atd. Člověk si chce psát v klidu blog a nakonec stráví víc času likvidací podobných hovadin.

    OdpovědětVymazat
  2. Lak vypadá moc pěkně, jemně, svěže... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten ti moc sluší. Mně se taky moc líbí, ale za zajímavější považuju Chirp!

    OdpovědětVymazat
  4. Vy si s touhle TE nedáte pokoj, co?! Já jsem ho vrátila zpět do regálku, tak to konečně všechny respektujte :D

    OdpovědětVymazat
  5. je krásnej, ale mně se bohužel oloupaly špičky po jednom dni :(

    OdpovědětVymazat
  6. vyzera velmi pekne tak prirodzene:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi moje vážka, cukříku!:-D Já si tenhle lak koupila skoro jen kvůli tomu ujetýmu názvu, ale jak tak koukám u Mirky i u tebe, tak nebudu litovat:-)
    P.S. Jsem tak ještě přemýšlela o tom minulém příspěvku a spíš mi to přijde nakonec jako hloupý vtip někoho z tvého okolí než nějakého anonyma, ten by se podle mě vyřádil tady v komentářích, případně by tě urážel v e-mailu, jako to dělají jiným blogerkám...

    OdpovědětVymazat
  8. Dneska jsem si pro něj chtěla jít, no a samozřejmě ho neměly... Ani ten růžový/fialkový... Hlavně, že měli 3 odstíny zelené z Natventuristy :-/// Ale stejně s Essence nemám dobrou zkušenost... Jejich laky mám většinou během dne oloupané :-/ Tak jsem sáhla po oblíbené G. Salvete :-)

    OdpovědětVymazat