čtvrtek 22. září 2011

Essence stíny Go Glam a Irresistible

A zase jeden návrat k výprodejovým úlovkům Essence (ještě jich pár bude). Aby to bylo rychlejší, nakombinovala jsem dva odstíny. Go Glam je hodně světlounká fialka, která má dost problémy s pigmentací, takže nadšená z ní moc nejsem. Ale prý bych ji mohla zkusit jako tvářenku. Zatím jsem to neudělala, ale za pokus nic nedám, takže na to určitě časem dojde. Irresistible je studená šedá, je dobře pigmentovaná - možná díky tomu metalickému efektu? Protože všechny metalické odstíny, které mám, jsou pigmentované dostatečně. Takže s tou jsem spokojená moc a určitě ji v budoucnu využiju.





8 komentářů:

  1. ty máš vždy tak krásne namalované oči....:-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak opět děkuji za odkaz... a souhlasím, že pigmentace zrovna u tohoto je ještě míň malá.

    OdpovědětVymazat
  3. škoda té pigmentace... a souhlasím, že máš krásné (i krásně namalované) očka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bať bať, tuhle šedou mám taky, bohužel "za draho":-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ta šedá je krásná, no ale tu už asi neseženu :(

    OdpovědětVymazat
  6. Vieš sa perfektne namaľovať. Mne by to trvalo hodiny alebo by sa i to nepodarilo vôbec :D A teraz k tým tieňom. Nad tou fialovou som rozmýšľa,a keďže mám rada jemné líčenie ale nejak som tomu odolala. Teraz to ľutujem, keď vidím ako si to pekne skombinovala :/ Asi ju pôjdem pohľadať :D

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, tohle jsou jen takové recenzové rychlošmrdlaniny (= snažím se nepřidávat nic moc navíc, aby byly dobře vidět barvy, kterých se příspěvek týká, ale zároveň se snažím aby to pro mě bylo nositelné), já se umím namalovat i líp, když na to mám čas :-) Ale samozřejmě moc děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
  8. irresistible je môj najoľúbenejší tieň, používam ho ako každodenné líčenie. Inak máš perfektný blog!!!!

    OdpovědětVymazat