pondělí 26. září 2011

Essence NATvenTURista stín 03 Chirp, Chirp!, stín 01 Barefoot Through the Moss, gelové linky 02 Mother Earth Is Watching You

Ano, já vím, že jste o téhle kolekci četly celý minulý týden, ale ani já si neodpustím přispět se svou troškou do mlýna. V rychlosti vám představím stíny a gelové (= krémové) linky.
Ač se to možná z fotky na ruce nezdá, oboje stíny jsou dost dobře pigmentované. V obchodě se mi zdály docela dost třpytivé, ale ve skutečnosti pak tolik nejsou a jsou vhodné na běžné denní líčení. Vzhledem k jejich mramorování bych čekala trošku větší kouzlo s barvou - ta nakonec sice příliš nepřekvapí, ale alespoň s tou stříbrnou se dá pohrát a nabírat pouze světlou část, nebo víc té dozelena a dá se tak s jediným odstínem vyhrát a vykouzlit dojem, že to jsou barvy minimálně dvě (o to jsem se také pokoušela). Druhá je žlutozlatá, na fotce v kombinaci s hnědou (The Balm Just This Once Jamie). Abych to urychlila, k oběma stínům jsem použila i linku, i když se dle mého názoru ani k jednomu barevně nehodí, budu muset vymyslet nějaké jiné kombinace (nějaké rady či nápady, když teplé barvy na očích téměř nenosím a tak nevím s čím takovou bronzovou kombinovat?). Barevně samy o sobě se mi ale líbí, na léto by se mi líbily jen samotné, tak snad mi do toho příštího nevyschnou. Jak už jsem zmínila, název gelové linky není úplně pravdivý, linky jsou naprosto stejně krémové jako ty 4 odstíny ze stálé nabídky. Na druhou stranu se po zaschnutí ani nehnou i když jsem si na oko několikrát sáhla, takže minimálně tu výdrž jako gelovky mají. Nákup všech tří věcí s klidným svědomím doporučuju, i když stíny nejsou nic extra originálního, linky určitě stojí za to si pořídit, za pár korun získáte netradiční odstín.



03 Chirp, Chirp!

01 Barefoot Through the Moss

02 Mother Earth Is Watching You





8 komentářů:

  1. Docela jsi mě nahlodala na ty stíny, asi na ně ještě dneska znovu mrknu. Jsem ráda, že se ti líbí ty linky, já jsem s nima taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. No co si budem povídat, ty stíny jsou prostě jedna velká nuda, ačkoli dobře pigmentovaná:-D
    K bronzový bych šoupla tmavou olivovou nebo narezlou tmavou hnědou.

    OdpovědětVymazat
  3. tak já mám zase tyhle barvy ráda a moc se mi provedení stínů líbí, určitě na ně mrknu a co se mi taky líbí je to líčení, podle mě na den paráda!

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa velmi páči to prvé líčenie, ale linku by som dala asi inú.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty zlaté vypadají senzačně :-)

    OdpovědětVymazat
  6. já prostě chci ty linky tečka

    ale zatím mám pevnou vůli a odolávám.

    OdpovědětVymazat
  7. Mína: jojo, spokojená jsem, jen to ještě nějak barevně vyladit, no :-)

    Dejni, přiznejme si to - nuda je to pro nás, ale pro většinu lidí to budou velmi kvalitní stíny v krásném odstínu za sympatickou cenu ;-) Narezlá hnědá je jediné co mě napadlo, olivová mi k tomu moc neladí... Ale zkusím to, díky :-)

    trb: já tě nechci navádět ke špatnostem, ale kvůli malinkatému porušení tvého projektu se snad svět nezboří. Je to limitka, takže na tebe asi nepočká, tak si je kup, schovej, zapomeň na ně a vyndej je až budeš na 20/20 :-)

    OdpovědětVymazat
  8. a tak ono ani nejde o nějakých 20, to spíš finance nejsou, minimálně do konce měsíce (a možná i toho příštího). a já si stejně říkám, že měsíc to v drogériích ještě vydrží a pak se uvidí.

    OdpovědětVymazat