pátek 2. září 2011

Essence duo oční stíny 12 SO-BEautiful + Essence Sun Club tužka na oči 03 Blue Lagoon

A zase pro změnu chválit nebudeme, pigmentace tohohle dua stojí za starou bačkoru. Ani jsem nevěděla, kterou barvu vzít jako tu světlejší na celé víčko, protože "vyblité" jsou obě. A to jsem dokonce pod ně použila bázi Artdeco, která má tu schopnost barvy zvýraznit. Jenže kde nic není... znáte to. Ale odstín té hnědošedé se mi líbí, tak tohle duo ještě úplně nezatracuju a zkusím ji použít s něčím jiným. Tužka je skvělá stejně jako ta hnědá, drží úplně neuvěřitelně a vůbec se nemaže.
Tohle je zatím poslední post o Essence úlovcích z výprodeje, o víkendu jedu pryč, takže nestihnu udělat další. Na neděli vám přednastavím aspoň lak (ne Essence) a příští týden se pokusím recenze na Essence dokončit.






10 komentářů:

  1. Ta tužka vypadá dobře, škoda, že ji u nás už neměli :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ta tužka je nádherně barevná!
    Prvního jsem byla obhlídnout essence s tím, že si koupím ten oboustranný štětec z kolekce 50´s girls jen za 39 korun a ty lůzři u nás tu 3 přepsali na 5! Takže 60 korun :-( To mě tedy dooost naštvalo!

    Jinak chtěla jsem se zeptat - koupila jsem si taky od essence stíny - holografické - prosím, mohla by jsi mi stručně napsat co to přesně znamená?

    Děkuji, Linda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. An: u nás jich měli hodně, ale většina z nich byla vyzkoušená :-(

    Lindo, to s tím štětcem se mi stalo taky - koupila jsem ho s tím, že stojí 39 a pak jsem koukala na účet, kde bylo 59, takže jsem ho šla vrátit.
    No, ta holografost je u stínů na rozdíl od laků taková dost sporná. V podstatě by holografické stíny měly být hodně světlé (až skoro bílé) a mít nějaký barevný odlesk, zelený, růžový atd. Variantou jsou pak stíny, které mají základovou barvu černou, vypadá to asi nějak takhle http://viennettka.blogspot.com/2011/06/too-faced-moon-beam.html. Takhle holografy chápu já, pokud je základová barva jiná, nepovažuju ji za holograf ale za stín nějaké barvy s nějakým odleskem. Pokud vím, tak Essence má jen ty bílé. Snad jsem trošku pomohla :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě, děkuju :-)

    L.

    OdpovědětVymazat
  5. ty stíny jsou fakt děs, jedna barva horší než druhá :(

    OdpovědětVymazat
  6. Tak s těmi tužkami mám stejný problém - všechny, co zbyly, byly ojeté. Klasický nešvar některých zákazníků (používám pro nedostatek jiných slov) našich drogerií.
    Jinak tyhle a právě ty dooranžova, co jsi taky hodnotila negativně, jsou jediné dvoje, co jsem si koupila. Koukám, že jsem měla šťastnou ruku :D No, vyzkoušíme, uvidíme :D

    OdpovědětVymazat
  7. I love these eyeshadows, plan to buy a backup, they are great colors&texture

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsem ráda, že jsem si tohle duo nekoupila a už mě to nemrzí:-*

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle stíny jsem si chtěla koupit. Ještě, že jsem to neudělala.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak na mě dělají takový laciný efekt, nelíbí se mi. 30 korun poletí do koše, ale moc mě to nemrzí.

    OdpovědětVymazat