středa 21. září 2011

Chanel Gondola + Essence Time for Romance

Předbíhám sama sebe, protože samotný Chanel jsem vám ještě neukázala - jenže ten mi neuteče, já jsem se chtěla zatepla pochlubit s novinkou od Essence. Time for Romance je třpytkatý lak - asi všichni vidíte, že obsahuje růžové hexagonky, ale co už se mi na fotkách příliš zachytit nepodařilo je, že ty menší třpytky jsou barevné, dost možná by se dalo říct i holografické. Nanášení nebylo nic moc, těm hexagonkům se na nehet moc nechtělo, takže spíš než že bych ten lak lakovala jsem ho na nehty "nakydala" a naťupkala. Aspoň mi tímhle stylem stačila jedna vrstva, i když byla hodně tlustá. Výsledek se mi ale líbí, je to pěkná hračička za 30Kč :-)





17 komentářů:

  1. Ich, krásna kombinácia! Ten Essence si chcem kúpiť aj ja, ale u nás ešte nezačali ani výpredaje, tak to vidím až na Vianoce... :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tenhle nakonec nevzala, ač jsem si pro něj původně šla, ani nevim proč, asi mi přišel takovej....obyčejnej :)
    A moc se těším na samostatnej post s Gondolou :)

    OdpovědětVymazat
  3. No promiň, ale kydat nějaký blbinky na Gondolu???!!! To dělám, že nevidím toto!

    OdpovědětVymazat
  4. a to já zase z toho kydání a ťupkání upadla smíchy ze židle...

    OdpovědětVymazat
  5. Jéj tento sa mi veľmi páči, také farby sa vždy hodia na zimu a jeseň. Asi si poňho skočím tiež :D

    OdpovědětVymazat
  6. Docela to ujde, ale určitě ho zatím nepotřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  7. mně se to líbí, i když teda tohle kydání na těhle lacích právě nesnášim,ale když se nedá svítit, tak se nakonec podřídím, to je i důvod, proč nemám moc třpytkatých laků, blbě se odlakovávají a ještě se blbě i lakují :).....

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, líbí se mi, o koupi budu uvažovat, ale musím říct, že vidina děsné kydací aplikace mě nutí přemýšlet. Navíc když si představím to odlakovávání... :// Uvidíme... :D

    OdpovědětVymazat
  9. Veve: tak to vám teda nezávidím, já všechno potřebuju nejpozději hned :-) Tak buď trpělivá, snad se dočkáš.

    Dejni, já věděla, že budeš protestovat! :-) Na svou obranu bych chtěla říct, že se to prostě úplně nabízelo, když k tomu Gondola barevně ladí a já ji zrovna měla nalakovanou a navíc jsem to udělala až těsně před odlakováním, nosila jsem ji samotnou.

    trb: ráda jsem tě pobavila :-)

    lovelyhair: souhlasím, na třpytkový laky musíš být pěkně trpělivá, ale výsledek za to stojí :-)

    OdpovědětVymazat
  10. já předem vzdávám nákup laků s velkýma třpytkama (díky za nové slovo do slovníku, netušila jsem, že se to takhle nazývá :) Mě se vždycky špatně nanáší a pak strašně špatně odlakovávají, takže nic pro mě a mou trpělivost :)

    OdpovědětVymazat
  11. jeeeezisu ten je kraaaasny :))) milujem take laky s velkymi vecami v nich :D ano a potom musim tie veci tiez nahanat o nechte ako ty :)

    OdpovědětVymazat
  12. viac by sa mi to pacilo v modrej verzii

    OdpovědětVymazat
  13. Bellatrix: i té se tu dočkáš :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já věděla, že mi tohle odpovíš, ale nemohla jsem si pomoct:-DDD

    OdpovědětVymazat
  15. No stačí dvě vrsty. Jak je první slabá tak po zaschnutí zdrsní a ty třpytky ve druhé vrstvě se zachytí samy v dostatečném množství :-) A je to krááásný lak.

    OdpovědětVymazat