sobota 24. září 2011

Chanel Cosmic Violine

Strašně se mi nechce to napsat… protože je to půjčený lak. A protože je to Chanel. Ale musím, nejde to jinak… Tenhle lak je prostě… hnusnej. Uffff. Kdyby mi někdo ukázal jen tu lahvičku, tak zajásám a řeknu, že je úžasný. Protože tam ta základní barva není zas až tak vidět, jsou tam jen ty růžovozlatý blejskátka. Jenže klasika – těch je na nehtu jen velmi malé množství. Zato barvy je tam dost. A ta je… hnědá. Ale ne žádná pěkná hnědá typu OPI Espresso Your Style, ale ošklivá hovínková hnědá jdoucí lehce do červena. Jako umím si představit, že ten lak může někomu slušet, ostatně ani na mně nevypadal nijak zle, ale neumím si představit, CO se na něm může jeho majitelkám líbit. Ty třpytky to prostě nezachrání… Ani název. Ani značka. Cena tomu taky rozhodně nepomáhá. Najde se někdo, komu se líbí a vysvětlí mi to??





19 komentářů:

  1. Asi budu divná, ale mě se hovínka líbí, asi mám pro hovínka slabost. :D Dokázala by jsem si ho na sobě představit na nějakou páteční/sobotní akci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hnědé laky mám moc ráda, ale tenhle mě teda taky moc neokouzlil... I když v lahvičce vypadá dokonale! <3

    OdpovědětVymazat
  3. vždyť je nádherný!:)

    OdpovědětVymazat
  4. mně to zas jako takovej extrém nepřijde, vypadá jako podzim a podzim mě zrovna teď bere. skoro bych se nebála napsat že se mi ten lak dneska líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pěkně děkuji za pohanění oblíbeného laku :)
    Náhodou je super, není hovínkový, ale zaschlá krev (něco mezi vínovou a rezatou a na sluníčku vidš ty růžové ťufky).
    Jde spíš o to, že preferuješ určié barevné skupiny, zatímco mě se třeba ty nahnědlé (teplé) docela líbí a mám ráda i OPI Bronzed to perfection, tak třeba prasečí růžové, nebo trávově zelené mě nechávají chladnou.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se mi nelíbí, ale ty hovínka tam nevidím. Možná je to opravdu hlavně o tom pocitu, jak píše Day.

    OdpovědětVymazat
  7. no tak mne sa ten lak strašne páči, podla mna je úplne super a práve som zistila že takúto farbu ešte vo svojej zbierke nemám. šanel je drahý tak idem gúgliť lacnejšiu variantu

    OdpovědětVymazat
  8. Teda já nad tímhle strašně váhala, jestli ho koupit nebo ne. Nakonec jsem ho nevzala, ale ani po shlédnutí tvých fotek nevím, jestli je to dobře nebo ne. Pořád se prostě nějak nemůžu rozhodnout :D

    OdpovědětVymazat
  9. Míno já ti ho pak půjčím, ať se rozhodneš snáze.

    OdpovědětVymazat
  10. Mě nepřijde nijak hrozný, už jsem viděla daleko hovínkovější laky. Já bych si jej klidně vzala:)

    OdpovědětVymazat
  11. Hmm, tak hele já ti to vysvětlim;-) Je to tebou, protože na mých rukách vypadá jako v lahvičce a je krásný a vůbec na mě neleze takhle do hněda a hovínkova už vůbec, takže jsi prostě jedna z mála, které nesluší a to se holt občas stane. Ani na těch fotkách ti nesluší, je to vidět no...

    OdpovědětVymazat
  12. Mas recht, Kelisova! Je fakt oslivej, taky se mi nelibi :D :D Rozhodne ne za tu cenu! Jako v lahvicce vypada vic nez zajimave,ale na nehtu blee..

    OdpovědětVymazat
  13. Já nevím, já v něm nevidím hovno, ale mléčnou čokoládu s troškou višní....asi je to o těch správných asociacích...mě se líbí (a to moc) i na tvých fotkách, ač se mi zdá, že vypadá, že je tam míň třpytek, než jak ho znám ze svých nehtů...to mě připomíná, že ho asi teďka nalakuju, mám náladu na nějakou pravou podzimní :-) Jako plnou cenu bych za něj asi nedala, ale tak když se objevil výhodně na aukru, nelituju, vůbec! Tak, promluvila jeho hrdá majitelka, musím to své miminečko ubohé chránit :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já se omlouvám, Dajánko. Máš pravdu, že je to hlavně o těch barevných preferencích a ty moje jsou někde úplně jinde. I proto si ráda půjčuju takové laky, které bych si sama nikdy nekoupila. Pak je můj názor bohužel spíš negativní, ale chci být upřímná.

    Dejni, že by byl tenhle nějaký vadný? Půjčíš mi svůj? :-D

    Dáši, pobavila jsi mě tím, jak naprosto odlišně tu barvu vnímáme :-) Rozumím ti, ale i když si řeknu, že je čokoládová, nelíbí se mi :-(

    OdpovědětVymazat
  15. Na čtvrté fotce opravdu vypadá jak tamto :D Ale nepřipadá mi hrozný. Asi bych ho musela vyzkoušet.
    Jinak podle mě mají Dejnička a Dashulka na nehtech víc viditelné třpytky, protože dělají tenčí vrstvy (mně se to hrozně líbí, ale bohužel tak neumím lakovat).

    OdpovědětVymazat
  16. Péťo, nebude vadný, bude to první lak na světě co ti nesluší:-D

    Soni, že by? Já bych zas chtěla umět dělat silnější vrstvy, nechápu jak to děláte:-D

    OdpovědětVymazat
  17. Haha, já jsem celej článek dumala, čí asi ten lak bude a tipovala jsem Dayah nebo Dejničku. Já, ačkoliv posedlá divnobarvama, tak musim říct, že se mi taky nelíbí. Ale až mi bude tak 50, tak si ho třeba pořídim :-)

    OdpovědětVymazat