sobota 10. září 2011

7 make-up facts about me

Nemám tyhle ceny a ankety moc ráda, ale jsem teď na štíru s časem, vůbec nemám kdy upravovat fotky a tenhle příspěvek se obejde bez nich, tak jsem se rozhodla, že vám na sebe něco prásknu. Přála si to hlavně Mína, která mi štafetu předala :-) Nominovat dál nikoho nebudu, bez tak o tom psaly už skoro všechny blogerky co čtu.

1. Většinou se tu objevuje bod o odličování. Já to mám tak, že se samozřejmě každý večer odličuji a je to pro mě velmi důležité, na druhou stranu mi nedělá problém když mám náročný den (kdy třeba z ranní jdu ještě na noční) jít na 3 hodiny spát nalíčená a pak to jen trochu poupravit a zase s tím vyrazit ven. Neděje se to naštěstí moc často, tak se mi za to pleť nemstí (to ona dělá průběžně kromě asi tak tří dnů v měsíci).

2. Mám blok jít ven (i jen na nákup do 5 minut vzdáleného Sparu) nenalíčená. Stačí mi korektor, řasenka a tužka, ale aspoň tohle minimum potřebuju (pracuju na změně, ale zatím se mi to moc nedaří :-)).

3. Strašně mě baví vyhrát si s líčením řas, dokážu se na tom zaseknout i na několik minut, když mám čas a vím, že na to ta daná řasenka má :-)

4. Nemám ráda nehty na nohou (resp. prsty na nohou celkově, blee) a lakuju si je tak nějak z donucení jen přes léto, jen světlými barvami a jen poslední dva roky.

5. Minimálně jednou týdně si koupím nějakou kosmetiku. Ale většinou víckrát. Vážně. Nemůžu si pomoct :-)

6. Co do počtu kusů, řekla bych že nejvíc věcí mám od MAC. Elf a Essence mu sice šlape na paty, ale MAC vede (ne, radši nechci vědět kolik v tom mám peněz).

7. Mám doma poměrně dost kosmetiky, kterou jsem už třeba víc jak rok nepoužila, přesto ale ani neuvažuju, že bych ji dala pryč, protože má hezký obal / hezky voní / je to už nesehnatelná limitka / byl to dárek od někoho, na kom mi záleží atd.

9 komentářů:

  1. Já se ztotožňuji se 4,bodem. :)
    Mě by docela zajímalo kolik jsi už investovala :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Já nemám ráda svoje prsta a nehty na nohách...ale lakuju je a různě :)

    a bod 3 - souhlas!

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi som si chcela prečítať tvojích 7make-up facts a nesklamala si :)

    OdpovědětVymazat
  4. Se sedmičkou naprosto souhlasím, mám to taky tak... Připadala jsem si kvůli tomu špatně, docela to všechno zabírá místo, ale nemám to srdce se toho zbavit...

    moodiness takes its toll.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji, moc jsi mě potěšila, že jsi se odhodlala to zveřejnit! Ani to nebolelo, co? :D Ad 4, já mám docela nesymetrický prsty i nehty, ale tenhle rok je lakuju jak o život :D

    OdpovědětVymazat
  6. 4 mě moc pobavila, nějak si nedovedu představit nohy bez prstů :)) jinak jsem na sebe hrdá a poslední dobou nic nekupuju, pokud to zrovna není extra nutnost..

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelo napisane!
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj, tvůj blog je moc krásný. Doufám, že mě se taky jednou povede aby ten můj byl aspoň z poloviny tak dobrý jako ten tvůj...
    Vím že to sem, nepatří a omlouvám se za to ale tady je odkaz na můj blog (existuje teprve dva dny) tak prosím nebuďte moc kritičtí, ale budu moooc ráda pokud mi napíšete, co by jste si rádi četly, co by vás zajímalo. Děkuji a VIENNEETTKA -doufám že se nezlobíš...
    http://barbarachantre.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. body 5 a 7: jsi blázen?

    OdpovědětVymazat