úterý 8. března 2011

OPI I´m not Really a Waitress

Servírka. Patří asi k těm známějším lakům od OPI, dost lidí ho má oblíbený… Moc nechápu proč, barva mi přišla celkem tuctová, trochu mi pruhoval a vidím v něm nějaký oranžovohnědý podtón, který mi dost vadí. Taky se mi s ním dost špatně lakovalo, ale to bude nejspíš tím, že je to lak Dejničky a už má více než třetinu lahvičky vypotřebovanou, tak byl trochu hustější. A barví nehty :-( Ale moc se líbil mé (teď už bývalé) spolubydlící, měla jsem ho nalakovaný když jsme se poprvé setkaly a kdykoli jsme se později bavily o nehtech, vždycky vzpomínala jaký jsem měla pěkný lak :-)




11 komentářů:

  1. Já taky nechápu, proč je u dost lidí oblíbený - teda není špatný, ale (zatím) ho nepotřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. není vyloženě špatný, ale moc se mi nelíbí :/

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se moc líbí, přestože ho poslední dobou nemám náladu lakovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa paci... som s nim spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moje červená number 1, zatím ho nic nepředčilo. Líbí se mi ten sheen, sytost barvy a to, že barva vypadá jakoby luxusně. Ale taky mě štve barvení nehtů :(

    OdpovědětVymazat
  6. Já se přiznám, že jsme ho ještě nikdy naživo neviděla (a jestli jo, tak asi nic moc, když si to nepamatuju :-). Ale z fotek se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mě je to asi taková klasika, hrozně bych ho chtěla vidět na živo, ale nikdy mě nezaujal natolik, abych si ho koupila...

    OdpovědětVymazat
  8. Kup si brejle a používej podlak!:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem si říkala jestli se ho zastanou ty z vás, které ho mají, a taky že jo :-) Nevím, prostě mi nějak nesedl, znám spoustu hezčích červených.

    OdpovědětVymazat