čtvrtek 10. března 2011

Color Club She´s So Glam

Tohle je jeden z těch laků, který barevně neodpovídá absolutně na žádný fotce co jsem kdy viděla. Včetně těch mých. Proto by mě nikdy nenapadlo si ho koupit, protože další světlounkou krémovou růžovku fakt nepotřebuju. Ale co potřebuju je dokonalá střední krémová růžovka. A tou je právě She´s So Glam. Nebýt Evči, které jsem tento lak kupovala, nikdy bych to nezjistila. Takže jí moc děkuji, že mi ho dovolila vyzkoušet. Je prostě krásná, zářivá, tak akorát Barbie jak mám ráda. Takže zapomeňte na fotky a rozhodně doporučuju vyzkoušet na vlastní kůži. Na fotkách mám tři vrstvy bez nadlabu.




A jedna bonusová... Tohle je vlastně poslední dochovaná fotka našeho Mourka. No není sladkej, jak vyplazuje ten jazýček?? RIP.


7 komentářů:

  1. Na léto si ji umím představit :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taková krásná bárbí růžová a to o ní píšeš až teď, když už se nechystám nic objednávat??? To jsi teda ošklivá! Hele a ty číči mají spíš výraz: "Co nás zase votravuje s focením, achjo!" :D

    OdpovědětVymazat
  3. A ktorá fotka je najblizsie tomu, ako vyzera v skutocnosti? Neviem sa rozhodnút, ci sa mi páci :-)
    Hmmm, ale keby bola nieco ako na druhej alebo poslednej fotke...to by bolo super.

    PS: Zátišie s macickami je roztomilé :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, to je přesně ta Barbie růžová! Až se stanu pravou severskou blondýnou, koupím si tenhle lak :-) A kočičky jsou rozkošný!

    OdpovědětVymazat
  5. Markett: já taky! :-)

    Mína: já myslím, že bys ještě rychle měla nějakou objednávku spáchat, tohle není první lak u kterýho to píšeš :-D A kočičky mhouří oči kvůli sluníčku :-P

    Veru: neblíží se ani jedna :-D Ta barva je ve skutečnosti taková světlejší, zářivější, něžnější... Těžko se to popisuje :-)

    Charlotte Sparkle: it really is! :-)

    Blani, neumím si tě představit ani jako blondýnu, ani s tímhle lakem, takže radši neee :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, no tak to děkuju, překazila si mi plány :-D

    OdpovědětVymazat