čtvrtek 30. září 2010

OPI Isn´t It Romantic?

Já jsem ten typ člověka, co řeší laky na zkoušky. Moje noční (nebo spíš denní) můra je, že uslyším větu „Tak vy to nevíte? No ale hlavně že máte nalakovaný nehty!“. Je to svým způsobem absurdní, asi by málokterý učitel řešil, že jsem si místo učení lakovala nehty, ale mě to děsí hodně, protože snad ještě nikdy jsem nešla na zkoušku a mohla si říct, že všechno umím a na ničem mě nemůžou nachytat (ano, je to smutné, já vím). Takže se snažím být co možná nejvíc nenápadná v líčení i lakování. A na jedné hodně obávané zkoušce jsem měla právě tohohle OPIka (zmínka o nehtech sice nepadla, ale stejně jsem vyletěla :-( ).Jestli je nějaká kombinace barev, která se mi protiví vždy a za všech okolností, tak je to růžová a zelená. A jaký je tenhle lak? Světlounce růžový se zelenými odlesky. A líbí se mi? ANO, líbí! Výjimka potvrzující pravidlo, tady mi to nějak vůbec nevadí. Je to sheer lak, určený hlavně na francii, ale tu nenosím, takže ve třech vrstvách jsem si z něj udělala takový polokrycí lak na běžné nošení. Ve dvou vrstvách stejně dělal díry, takže byla třetí prostě potřeba.







7 komentářů:

  1. Ahoj prosimtě mohla bych se zeptat jak to děláš,že máš tak silné nehty?:( Já ať dělám co dělám pořád se mi strašně lámou a skoro nerostou..Budu ráda za všechny rady:)
    Děkuju

    OdpovědětVymazat
  2. Peťulí, ten taky potřebuju. :o)

    Jinak je mi líto, že jsi vyletěla, ale určitě to příště dáš. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní: obávám se, že ti nijak poradit nedokážu, nic pro posílení nehtů nedělám, mám je takové od přírody. Určitě ale zkus jíst Biosil (koupíš v lékárně) a pokud si lakuješ nehty, používej posilující podlak, třeba Essie Protein Base Coat, případně pak můžeš vyzkoušet kúru od OPI Nail Envy.

    Verunko, ano, potřebuješ :-) A děkuju, už zk mám, ty fotky i text jsou z června :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Peťulí, tak to gratulace. Jsi šikovná. :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, já jsem úplný mimoň. Ty už vlastně pracuješ že? Úplně jsi mě zmátla tím textem. :D Ale šikula jsi, za tím si stojím. :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Verunko, nepracuju zatím, nechce se mi :-D Jsem oficiálně ve druhém ročníku bakalářského studia, ale chtěla bych letos končit. A pokud se to povede, budu se rozmýšlet zda pokračovat ještě na magistra, nebo půjdu teda do té práce :-D A děkuju moc :-)

    OdpovědětVymazat
  7. :-D Tak to je bezva, už jsem myslela, že jsem jediná, kdo řeší laky na takové příležitosti. Já letos budu maturovat a už teď přemýšlím, co si dám na ruce, aby si, než otevřu pusu, neudělali předsudek ,,tak co nám ty holčičko s nalakovanýma nehtama řekneš" :-D

    OdpovědětVymazat