úterý 28. září 2010

OPI Catch Me in Your Net

Protože je venku úplně hnusně, tak si zavzpomínám na nádhernou letní barvu. Nejdříve jsem chtěla Zoya Charlu, ale když se objevily jejich srovnávací fotky a zjistilo se, že jsou téměř totožné, upřednostnila jsem OPI a vůbec toho nelituju. Bála jsem se, že nebude krýt, ale už ve druhé vrstvě to bylo OK, na fotkách jsou potom tři. Lak je tyrkysový, třpytivý, pro mě prostě dokonalý! Když jsem ho nosila, tak mi kolegyně v práci pořád říkala, že vypadá jak prdelka takových těch much, co se jim říká bzučivky :-)




4 komentáře:

  1. Na tobě musí vypadat nádherně! Jinak já vždycky, když jsou si barvy od několika značek podobné, upřednostním OPI. Připadá mi, hlavně u glitrových laků, že OPI mají takový nejhladší povrch po zaschnutí a navíc se mi nejlíp nanáší )

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevim, jednou se mi líbí a po druhý zase ne, asi bych si ho na sobě musela vyzkoušet, ale že bych si ho kvůli tomu kupovala dobrovolně, to nee :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je pravda, že taky pokud mám na výběr, volím OPI, ačkoli mám ráda i ostatńí značky, ale obal OPI laků se mi i nejvíc líbí a tak, já mám stejně ty laky jen tak na ozdobu na poličce, ačkoli se lakuju tak 2x - 3x týdně jinou barvičkou, nikdy je neprostřídám všecky...

    OdpovědětVymazat
  4. Míno, jestli ho chceš půjčit, tak mi napiš mail - viennettka@centrum.cz :-)

    OdpovědětVymazat