sobota 4. září 2010

MAC Dazzleglass Extra Amps

Pořád si říkám, že musím psát příspěvky taky o jiné kosmetice než o lacích, ale málokdy se k tomu donutím, přece jen ty laky už fotím tak nějak automaticky, stejně jako si lakuju nehty :-) Třeba se mi to aspoň do budoucna povede změnit, tady je první vlaštovka :-) Chtěla bych vám ukázat můj nejoblíbenější lesk letošního léta - MAC Dazzleglass v odstínu Extra Amps. Kdo zná dazzleglassy, jistě dobře ví, že to jsou lesky plné třpytek. Tento se v lahvičce zdá barbínkovský fuchsiový, ale na rtech či na kůži je jen velmi slabě tónovaný, jak můžete vidět na poslední fotce. Nelepí, dlouho vydrží a třpytky mi ze rtů neopadávají, drží jen tam, kde mají být. Zejména na sluníčku vypadá nádherně, třpytí se jako milion drahokamů! Mám i jiné odstíny a snažím se je střídat, ale tento nosím pořád u sebe v kabelce, a tak je nejpoužívanější.




4 komentáře:

  1. Něco takového bych potřebovala... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, mám uplně blbej dotaz :-) Jakto, že ten lesk vypadá tak krásně? Já když něco tahám po taškách, tak to za chvilku vypadá jak sto let stará věc. Tak v čem je to tajemství? (i když jsem vážně bordelář...tak možná v tom to bude :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Soni: rozhodně doporučuju :-)

    Blani: vypadá krásně, protože je to focený v den, kdy jsem si ho koupila :-D Ale i teď nevypadá o moc hůř, je fakt, že při tahání s sebou leckterá kosmetika nevydrží a obaly jsou za chvilku ošuntělé, ale tenhle lesk je celkem odolný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo, doufám, že to nebyla nějaká limitka, ten se mi moooc líbí!
    P.S. Jaktože si mi ho nikdy neukázala???!

    OdpovědětVymazat