neděle 5. září 2010

Color Club Gossip Column

Tento lak byl u mě na návštěvě, patří Dajánce - už se stává celkem pravidlem, že u půjčených laků se mi nějak při lakování klepe ruka, tak prosím omluvte, že to mám u kůžičky křivé jak když pejsek čůrá. Jinak se s ním lakovalo moc dobře, je to čistý krémík a pro krytí stačily dvě vrstvy. Krásně se leskne sám o sobě, takže ani nebyl potřeba nadlak.





8 komentářů:

  1. Kraaasny odtieň modrej! Na podobný sa chystám v denimovej limitke od essence. Ešte mi prosím napíš - ako sa v takejto nezvyčajnejšej modrej cítiš?

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, cítím se v takových barvách super, mám ráda výrazné mnohem víc než nude nenápadky.

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu mi připomíná takovej ten ptáčkovej MAC :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už několik dní smolím tealový příspěvek, jsme naladěné na stejnou vlnu :). Tobě moc sluší, ale o kapku víc tmaší Attitude. A normálně kecáš, nalakováno máš moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  5. Modrá s asi oranžovým podtónem...nelíbí se mi. Té barvě zřejmě nepřijdu na chuť :) Ale nalakováno máš hezky ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Blanche: Trochu podobné si jsou, ale MAC je víc došeda :-)

    Day: nekecám, nalakováno mám děsně, být ten lak můj, přefotím to :-) Attitude je o něco hezčí, ale celkově mi tenhle typ barvy sedí, přijde mi takový pohodlný, asi že v ní mám hafo oblečení :-)

    Baru, kde vidíš ten podtón? Já jsem asi úplně slepá, tohle fakt moc nerozeznávám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Zmrzlinko, poznala bys to pomocí barevnice nebo si zkus pohrát třeba s temperkama nebo i s laky ;) Já to podle té fotky spíš tipuju, ale pokud odpovídá realitě, tak je to modrá s teplým (oranžovým) podtónem :D A tu já nerada ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Je prostě krásný...

    OdpovědětVymazat