pondělí 10. května 2010

OPI DS Ruby

Budu se opět opakovat, ale holografy jsou nejlepší! A OPI má ve své designer sérii docela pestrý výběr barev. Ruby mám opět půjčenou od Dejničky (děkuji!) a je mi to skoro líto, vůbec bych se nezlobila kdyby byla moje vlastní, protože se mi moc líbila. Měla jsem ji nalakovanou když jsem byla nemocná a neměla jsem sílu nehty přelakovávat, takže mi vydržela neuvěřitelných 6 dní v moc pěkném stavu, na to že je to holograf!



14 komentářů:

  1. Si ho nech, nooo :-P Ale na ebay není, nebo aspoň se nedá poslat sem, to mě docela štve...

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, teda já už sem snad nebudu chodit. Souhlasím, holografy jsou nej!!! A tenhle je teda fakt nádherný a opravdu moc ti sluší. :) Já ho cíííííí... :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tam možná není teď, ale já ho mám z ebaye, tak číhej;-)

    OdpovědětVymazat
  4. i can't believe how pretty this nailpolish is!!

    OdpovědětVymazat
  5. já ho na ebay našla, několik, za 11 doláču i s poštou, asi si ho díky tvému blogu koupím, je krásný, kryje asi ve dvou vrstvách ne?

    OdpovědětVymazat
  6. je to tento ne?

    http://cgi.ebay.com/OPI-Designer-Series-Nail-Polish-Ruby-REFLECTION-DS30-/110529763301?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bc1657e5

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní, právě že není, ten v aukci je Reflection, Ruby je DS09. Ale klidně si ho kup, protože Reflection je taky krásný a je mu poměrně dost podobný :-)

    http://viennettka.blogspot.com/2009/11/opi-ds-reflection.html

    OdpovědětVymazat
  8. aha díky, tak to bych se spletla, já myslela, že je to on. díky

    OdpovědětVymazat
  9. ten druhý je taky krásný, máš pravdu, tak se ještě rozhodnu. Jinak sem ti chtěla pochválit blog, je jeden z nejlepších !!! Ráda sem chodím každý den nakukovat :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji moc, to mě opravdu těší! A komu vděčím za tu milou pochvalu? ;-)
    Jinak se pokusím nafotit srovnání těch dvou laků, jsou opravdu téměř stejné, jen Ruby je víc holografická.

    Verunko, to platí i pro tebe, nechceš aspoň ten Reflection? Klidně ti ho na ebay koupím, pokud to ještě nemáš pořešené :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. To je škoda, že není - obvykle po pohledu na fotku neběžím hned kupovat, ale tento je nádherný. Líbí se mně i Reflection, ale Ruby víc - nejspíš budu sledovat Ebay, jestli se náhodou neobjeví.

    OdpovědětVymazat