neděle 2. května 2010

Nubar Petunia Sparkles

Tramtadadáááá! Dnes slavím malé výročí, aneb stý příspěvek na blogu! To si zaslouží výjimečně krásný lak (který není můj, ale brzy bude, protože je úžasný a rozhodně si musím pořídit svůj vlastní! za půjčení tohoto patří opět velký dík Andulce!). Petunia Sparkles je glitrový lak, žádná barva, jen milion třpyteček v lahvičce. Docela rychle zasychal, ale i tak se s ním pracovalo velmi dobře a perfektně kryl ve dvou vrstvách. Nicméně byl takový smutný, polomatný, takže potřeboval dvě vrstvy nadlaku, aby se rozsvítil.



13 komentářů:

  1. Ten vypadá fakt nádherně. Škoda, že je glitrový, já to odlakovávání prostě nestrávím :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten je naprosto úžasný! Moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak tohle je bomba!!! Navíc bezvadně kryje...chm, chm, chm. Asi ho taky potřebuju. Peti a můžeš popsat výdrž? Slyšela jsem, že Nubar je obecně v tomto nic moc.

    OdpovědětVymazat
  4. Ach ty fotky ale vůbec neodpovíaj tomu, jak je ten lak ve skutečnosti krásnej. Kdybych ho neviděla naživo, tak si řeknu, hmm fuchsiový třpytky, jenže já ho naživo viděla a od tý doby na něj pořád myslim. Peti, až ho budeš někde shánět, vzpomeneš si na mě? Ještě se mi hrozně líbil z týhle kolekce ten červenej a zelenej :-) A gratulace k tolika příspěvkům!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, ja jsem taky zamilovana a musim ho mit! Je nadhernej, slusi ti a stejne jako Blanica-kdybys objednavala(maji je tusim na modelazi,ze?), prihodila bys mi jeden taky?

    OdpovědětVymazat
  6. Soni, chce to najít ten správnej způsob a pak je to odlakovávání hračka, já se ho dřív taky bála, ale teď už nee :-)

    AYD: děkuju :-)

    Verunko, výdrž úplně super, měla jsem ho myslím 5 dní a vydržel v bezva stavu. Některý jiný Nubary opravdu nedrží, třeba Peacock Feathers byl hned pryč :-(

    Blani a Luci, na modeláži tuhle kolekci právě pořád nemají... Snažím se to řešit přes ebay, ale to by prodejci museli odpovídat na dotazy... Pokud to nevyjde, jsem rozhodnutá to vzít za ty šílený peníze z beverlybeauty. Takže se vám pak ozvu jak to dopadlo :-) A děkuju za pochvalu a gratulaci :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nejlepší k blogovému výročí :-D! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, ja myslela,ze je maji na modelazi. tak to je v pohode, usetrim ti starosti a koupim si ho sama :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se líbí celá tato kolekce, hlavně Petunia, Fire a Sky, ale z výdrže mám obavy. Na mě i China Glaze a OPI vydrží nanejvýš dva dny :( a kdybych kupovala Nubar, tak z Ebay asi celou Sparkles kolekci.

    OdpovědětVymazat
  10. Luci, ok :-)

    Marie, zrovna tady u té kolekce se bát nemusíš, třpytky jsou velmi odolné a drží jako přibité :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, tak tohle je naprosto super barvička, úplně ji vidím v létě na nožkách :-) Na těch glitříky a třpytečky miluju! :-)

    OdpovědětVymazat