čtvrtek 6. května 2010

Essie Van D´Go

Konečně dávám dlouho slibované fotky Van D´Go. Je to záludný lak, protože nadlak mění jeho barvu a je pak mnohem více dooranžova. Na poslední fotce jsem se to pokusila srovnat, vlevo je bez nadlaku (resp. s jednou vrstvou přidanou na nadlaku) a vpravo s nadlakem Seche Vite. Nevím, jestli barvu ovlivňují i jené nadlaky nebo jenom Seche, to musím ještě otestovat. Mně osobně se líbí ta barva taková, jaká je, oranžový už ne-e... Jinak je to klasický krémík, lakovalo se s ním dobře a kryl ve dvou vrstvách (tuhle větu bych si někam měla napsat a pak ji sem jen kopírovat, používám ji v poslední době nějak často :-)).





16 komentářů:

  1. Peti, tedy s tím Seche jsi mi dostala, používám jej na vše a oranžovou nemusím :-) Ale jinak vypadá moc pěkně, už se těším, až ho taky nalakuju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rozdíl s nadlakem a bez je teda drsný! Už se těším, až to taky vyzkouším. Já bych zase ten do oranžova, pokud to teda nebude vypadat nějak zašle :) Mě Seche taky některé barvy mění, např. OPI Can You Tapas This a tam mi to vadí :(

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, ten mám někde na cestě! A moc se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, ten ti moc sluší. :) A zdá se mi to, nebo začínáš dost lakovat i krémové laky? :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, já ho používám taky na vše, strašně jsem si na něj zvykla a už se bez něj neobejdu. Ale vypozorovala jsem, že Seche nemusí být nutně úplně nahoře, aby to schlo rychle - takže v případech jako je tenhle lak se klidně můžou dát dvě vrstvy, Seche a pak ještě jedna vrstva barevného laku a suché to bude taky rychle :-)

    Soni, nezkoušela jsi přidat nahoru ještě jednu vrstvu barevného laku, jak jsem teď psala Lucce? Třeba by to tvůj problém taky vyřešilo :-)

    Jaruško, těš se, tenhle lak za to opravdu stojí :-)

    Verunko, děkuju! A nezdá se ti to, jsem už úplně nakažená krémíkama! Něco jsem pochytila od Andulky, ale za všechno zase němůže, třeba Van D´Go je výmysl z mojí hlavy, stejně jako ten Gargantuan Green Grape. A co je nejdivnější - občas musím uznat, že ta barva je sama o sobě hezčí než s nějakým efektem!

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela, ale možná to někdy průbnu ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tahle barva je fakt super! Ta se mi líbí. A pro tu větu kryje už ve dvou vrstvách by to chtělo nějakou zkratku - třeba barva pěkná a KVDV :-) My to pochopíme...

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, těším, těším. Jen aby fakt dorazil, už to začíná být znepokojivě dlouho...

    OdpovědětVymazat
  9. Hehe, Blani, máš pravdu, za chvíli začnu psát všechny svoje příspěvky jen ve zkratkách, zjišťuju jakou mám malou slovní zásobu a vůbec nevím, co sem psát, takže žádná škoda :-)

    Yari, tak držím pěsti, ať nakonec dorazí!

    OdpovědětVymazat
  10. Na tenhle láček jsem byla ohromně zvědavá. A musím říct, že nezklamal, je strašně hezkej. Taková zvláštní světlá růžovečka, není tolik sladkej a to se mi líbí. A když je bez nadlaku, tak se mi zamlouvá určitě víc než s nadlakem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ono to něžloutně jen po Seche, ale i ostatních rychleschnoucích nadlacích, zkoušla jsem na své tart deci všechny co mám doma a žloutne to pořád asi to bude reagovat na nějakou složku v laku. Škoda, barvy jsou krásné, ale pomerančovění já nerada.

    OdpovědětVymazat
  12. ježiši, ten je krásnej!!! Hlavně v tom růžovým provedení...

    OdpovědětVymazat
  13. Ten lak je na fotkách tak krásnej, i v lahvičce se mi líbí. Ale v reálu ho mám hrozně do oranžova a dělá mi takový špinavý ruce. A to jsem hrozně sháněla tenkrát s InStylem French Affair, možná by mi taky dělal tak hnusný ruce. Už jsem přemýšlela, že do něj kápnu bílou, ale ještě to zkusím bez nadlaku. Ale stejně ho mám oranžovější než ty i s nadlakem. Liší se to v reálu od fotky nějak výrazně? Jinak máš moc pěkný blog.

    Kendra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kendro, děkuji za pochvalu blogu! Myslím, že moje fotky docela odpovídají, nepřijde mi, že by byl v reálu oranžovější. Určitě ho vyzkoušej bez nadlaku, nebo to udělej jako já - na nadlak přidej ještě jednu vrstvu laku.

      Vymazat
    2. Díky za odpověď. Zkoušela jsem včera dát vrstvu na nadlak, ale přišlo mi to stejné (já teda používám od Four Seasons z lékárny, možná taky záleží na značce a hlavně to bylo pod umělým osvětlením, možná na denním světle by to bylo jiné), pak jsem zkoušela zmatňující lak, a tam už to vypadalo mnohem lépe:-) Každopádně díky za radu, ještě ho ozkouším.

      Kendra

      Vymazat
    3. Ten zmatňující nadlak není vůbec špatný nápad, pokud ti matný povrch nevadí :-) Bohužel jinou radu nemám - přemýšlela jsem o nějakém dupe, ale ona je tahle barva docela unikátní, na žádný podobný sehnatelný lak jsem nepřišla :-( (našla jsem jen toto, ale to je asi k ničemu http://the-swatchaholic.com/?p=1695)

      Vymazat