pondělí 16. listopadu 2009

OPI DS Reflection

Moc děkuju Dejničce za doporučení tohohle láčku! Asi začínám být víc než nakažená červenými nehty :-) Ale nebráním se tomu. Tenhle lak je opravdu úžasnej, konečně mám zase jednou pocit, že nejsem úplné lakovací kopyto a že i jedna vrstva laku se dá nanést tak hezky, že bych s tím mohla jít i ven. Žádné díry ani nic podobného, jedna vrstva je dokonale hladká a plně krycí! Takže kdybych spěchala, klidně si tu jednu nechám, ale teď jsem přece jen dala dvě, aby vynikla krásná barva a holografické třpytky. První fotka je bez blesku, tam moc neodpovídá intenzita barvy, ve skutečnosti je lak tmavší, jako na fotce s bleskem, ale tam zase moc neodpovídá odstín, fotka je trošku dooranžova a ve skutečnosti je lak spíš do červeno-růžova… A konečně jsem si na vlastní kůži vyzkoušela pověru, že nadlaky tlumí holografický efekt – je to skutečně tak! Ale vyfotit se mi to nedaří, pač foťák si ty holotřpytečky vytáhne, i když jinak skoro vidět nejsou.


11 komentářů:

  1. Tenhle lak je super, že dvě vrstvy můžeš dát, i když spěcháš, schne super rychle!;-)
    Jaký jsi dala nadlak?

    OdpovědětVymazat
  2. No, zas tak rychle neschnul, Chinám to jde líp :-) Nadlak jsem dala Seche, ale na fotkách není, zkoušela jsem to jen na palci :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, zase bych ho chtěla...
    Ale je fakt, že Seche občas barvu ztlumí, ale i tak na nadlak China Glaze Liquid leather top coat nemá, ten zničil jakýkoliv lak pod ním. Po odlescích nebylo nikdy ani památky a odstín laku se změnil tak o 2 tóny.

    OdpovědětVymazat
  4. Daji, co ti brání v koupi? Těch 50 laků co máš doma by jistě uvítalo nového kamaráda :-D Jinak děkuju za varování před Chinou, vyhnu se jí obloukem.

    OdpovědětVymazat
  5. Vinnettko, sluší ti moc! A líbí se mi tvar nehtů ;)

    Bára

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé Barunko děkuju moc za pochvalu i návštěvu! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. červená je můj favorit, mám jí hrozně ráda (ještě s černou :D), je to bezvadnej lak, toho se ani náhodou nezbavuj :o) A taky si to namaluj a přijď mi to ukázat, jo?:D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to nemůžu slíbit, jak vidíš, jednou už lakovaný byl a znova se na něj dostane řada asi taaak... v březnu 2012 :-D

    OdpovědětVymazat
  9. 2012!! ale to bude konec světa, to mi nemůžeš udělat :D:D:D Tak aspoň ti to na konec světa bude slušet :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  10. Prosímtě a které Chiny? Ty neznám;-D

    OdpovědětVymazat