středa 26. listopadu 2014

Collistar 551 Fucsia Spiritosa

Fuchsiové laky jsou jedny z mých nejoblíbenějších a už jsem v téhle kategorii dokonce měla jasno o tom úplně TOP - kdysi jsem se zamilovala do půjčeného Chanelu Splendeur a pořídila jsem si ho asi o tři roky později, když jsem ani za takovou dlouhou dobu nedokázala žádnou jinou fuchsiovou uznat za dokonalou. A jednoho krásného dne Chanelu nakopal zadek tenhle Collistar, který jsem dostala k nákupu při dnech Marianne!

Byla to láska na nalakování prvního nehtu. Teda to lakování samotné nebyla úplně pohádka, lak je tekutější a měl trochu tendence se roztékat, ale dalo se to v rámci možností usměrnit. První dojem byl, že perfektně kryje a šel by nosit i v jedné vrstvě - asi opravdu ano, pro někoho méně puntičkářského, nicméně já i ve dvou vrstvách v některých světelných podmínkách vidím lehce prosvítat linii nehtu. Detail, který jsem ale schopná zrovna v tomhle případě odpustit. Je tedy opravdu gelový, jak tvrdí název. Na fotkách mám sice nadlak, ale jinak se krásně leskne i sám o sobě. Oproti Chanelu má taky o dost lepší výdrž - 4 dny vydržel naprosto neporušený a pak se začaly objevovat ošoupané konečky a odštípnuté kousky. Splendeur se šoupe už druhý den :-( A barevně se mi nakonec taky líbí víc - Collistar je světlejší, zářivější a studenější. Opravdu mi sednul a zařadil se mezi mé nejhezčí laky. Jsem parfumerii Douglas velmi vděčná za to, že jsem si díky ní našla nového oblíbence - přece jen už mi rukama prošlo tolik laků, že mě jen tak něco na zadek neposadí :-)











pondělí 24. listopadu 2014

Kdo vyhrál makeup balíčky?

Chtěla bych vám moc poděkovat za účast v soutěži a hlavně tipy na vaše oblíbené čaje! Mnoho z nich mě zaujalo, mám seznam asi 15 které rozhodně potřebuju ochutnat, tak doufám, že objevím nějaký nový nej! A když ano, dodatečně pošlu nějaký dáreček té, která mi ho doporučila :-) 

Celkem se vás zúčastnilo 86, přičemž 53 z vás si přálo první balíček a 33 druhý (do této skupiny jsem zařadila i všechny které neuvedly jaký z balíčků preferují). Nebudu to zdržovat, mrkněte na pár fotek, jak jsem losovala. Mají děsnou kvalitu, ale jak jsem včera psala na Instagramu, měla jsem líný den, nic se mi nechtělo a ožila jsem až po osmé večer, což není nejlepší doba na focení.

 Nejdřív jsem si vás vypsala a rozdělila do skupin...



...pak jsem stříhala...



...a skládala...



...a nakonec losovala! První balíček získává kubajda, gratuluji! (ozvi se mi prosím na mail, vrátil se mi)


Druhý pojede k Radu, také moc gratuluji!


Ráda bych obdarovala víc z vás, tak si dáme před Vánocemi ještě jednu soutěž, chcete? ;-)

čtvrtek 13. listopadu 2014

2 makeup balíčky pro vás! - UKONČENO

Stejně jako dalších asi 20 blogerek mám i já milou povinnost vás díky Rimmelu obdarovat jejich novinkami. Původně jsem myslela, že počkám, až největší vlna opadne a udělám pro vás balíčky vánoční, jenže pak dorazil upomínací email s požadavkem na odkaz na giveaway a bylo po plánech... Ach jo, tuhle stádovitost na spolupráci s Rimmelem fakt nesnáším!

Abych svoji rozdávačku aspoň trošku odlišila, přidala jsem k produktům od Rimmelu něco ze svých vlastních zásob a vytvořila pro vás takové "full makeup balíčky". To znamená, že v každém najdete produkty na oči, rty, tvář i nehty, takže takový základ, se kterým se dá vytvořit kompletní makeup. Když už na tu poštu půjdu, tak ať tam nenesu poloprázdné obálky, že. Takže co konkrétně jsem pro vás vybrala?

Balíček 1
Catrice Cream to Powder Blush C02 Rose´s Wood (Siberian Call)
Maybelline Great Lash
Rimmel Lasting Finish 25 hours full coverage - 100 Ivory
Rimmel Lasting Finish 25 hours medium coverage - 010 Light Porcelain
ELF Lipstick - Nostalgic
NYX Ultta Pearl Mania - Pearl
Essence lak na nehty 04 It´s Peach not Cherry (Cherry Blossom Girl)
Misa lak na nehty Never Say Never


Balíček 2
Essence bronzer (New League)
Rimmel Wonder´Full řasenka
Rimmel Stay Matte - 201 Classic Beige
Rimmel Lasting Finish 25 hours medium coverage - 010 Light Porcelain
ELF balzám na rty Strawberry Créme
Essence paletka stínů (Ready for Boarding)
Essence lak na nehty 02 My Little Kimono (Cherry Blossom Girl)
Color Club lak na nehty Sakura Glow


Zaujal vás některý balíček? Chcete ho získat? Tak mi napište do komentářů který z nich preferujete a přidejte tip na váš oblíbený čaj - moje dva nejoblíbenější se už nevyrábí, dopíjím zásoby a nějak mi nic nově koupeného nechutná, tak bych se ráda inspirovala v tom, co máte rády/i vy. Zda přidáte mail nechám na vás, každopádně pokud ne, pohlídejte si vyhlášení a v případě výhry se mi budete muset ozvat samy. Soutěžit můžete do pátku 21.11. do půlnoci. Dvě vítězky vylosuju z vašich jmen napsaných na papírku buď já, nebo tím někoho pověřím, uvidíme jak to vyjde.
Hodně štěstí!

neděle 9. listopadu 2014

Bilance za říjen

1 spotřebováno
Spotřebovací část je tento měsíc zase skromná, ale na to, že jsem 10 dní bydlela u rodičů a tam jsem používala jiné produkty a ještě ne vždy moje (třeba lak na vlasy nebo čistící gel na obličej jsem tam neměla), jsem ráda, že se mi povedlo dopotřebovat alespoň něco a hlavně mám radost z toho, že můj sprchový kout opustilo hned pět lahviček - už jsem jich tam měla ke dvaceti a začínalo to být neúnosné!

Natura Siberica sprchový gel - pumpičkové balení je sice na jednu stranu super praktický nápad, ale to by ta pumpička musela dávkovat mnohem větší množství. Já na jedno umytí potřebovala 8 pumpnutí a než ji mačkat tolikrát, je vlastně lepší klasicky si gel vymáčknout z tuby. Obsah mě nijak zvlášť nepřesvědčil, že by zrovna tenhle sprcháč byl lepší než jiné a že bych si ho musela kupovat znova. Průměrně pěnil, průměrně voněl, prostě nic extra.

Ziaja pomerančový peeling je naopak můj miláček, momentálně lepší tělový peeling nemám. Miluju tu hladkou pokožku po jeho použití! Strašně jsem si ho šetřila, protože jsem ho jednou nenašla na stránkách Ziaja a bála jsem se, že už se nevyrábí, ale naštěstí to tak není, koupila jsem si nové balení a tohle mohla s klidem dodělat. 

Balea peeling Indian Chai jsem koupila protože jsem zase jednou podlehla šílení blogosféry a ne, nepochopila jsem, co na něm všichni mají. Peelingy téhle značky jsou spíš sprchové krémy s troškou zrníček, takže efekt nula nula nic a ta parfemace, ze které jsou všichni tak unešení? Fuj, za mě fakt ne.


Garnier barvicí krém na vlasy - myslela jsem, že už tuhle vymývací žádnou nemám a ještě jsem v zásobách jednu objevila. Je fajn, krásně intenzivní černá, vlasy se po ní pěkně lesknou, ale to vymývání je problém u kořínků, mohla bych barvit znova už po třech týdnech.

Aussie Miracle Shine šampon - slibovala jsem recenzi už když mi asi před dvěma měsíci došel kondicionér a stále nic... Ale bude! Za mě Aussie ano.

Alverde meruňková maska na vlasy - super věc, moje druhé balení a chtěla jsem si koupit další, když byla nedávno akce na DMkové značky, lákalo mě i nové hezčí balení! Ale odolala jsem, mám teď věcí na vlasy víc než dost. Překvapivě hezky vlasy uhladí a dodá jim lesk. Klidně by se mohla dělat ve větším, než 100ml balení. Časem se k ní ráda vrátím.



Rexona antiperspirant je klasika, ale tahle zelená verze mi přišla z těch méně povedených, moc mi nevoněla a přišla mi i méně funkční než její jinak barevné sestřičky.

Guy De On krém na ruce je docela propadák, viz recenze. Nebýt příjemné parfemace, nikdy se ve spotřebovaných produktech neobjeví.


2. nákupy
Pokud mě sledujete na Instagramu, tak už většinu fotek znáte. Buď jsem si to cvakla dvojmo - na mobil i na foťák, nebo jsem se to pak dodatečně snažila nainstalovat stejně. Hlavním nákupním bodem října bylo samozřejmě Interbeauty. Takže jsem hodně řádila u OPI...


... jen o malinko méně na modeláži...


... od které jsem taky díky spolupráci dostala tyhle krásné dárečky!


Následně jsem řádila v Sephoře, Clarins je z Douglasu a Sleek ještě z veletrhu.


Neodolala jsem novinkám Color Club a Barry M, takže opětovná návštěva eshopu, kde nakupuji nejčastěji - mojesminky.cz.


Úžasná Martinka mi dovezla z USA Nars korektor a duo gel laků Sally Hansen a navíc jsem jako dáreček dostala lak Revlon v krásné podzimní barvě. Ještě jednou moc děkuji!


Rimmel nás zase všechny obdaroval, tentokrát byl balíček hodně bohatý a navíc jsme byly dotázány, jaký odstín makeupu si přejeme... Takže palec nahoru!


Od eshopu babybaby.cz jsem dostala stejně jako mnoho dalších blogerek plnou tašku věcí. Detailně jsem obsah nefotila, sama jsem o tom několikrát četla a viděla jsem minimálně dvě rozbalovací videa, takže jsem tím nechtěla zbytečně unavovat, produkty jsme dostaly víceméně stejné. Pokud vám ale obsah tašky přece jen unikl, doporučuji třeba video Hanky.


Dodatečně mi eshop poslal na vyzkoušení ještě nové koupelové soli Tetesept - já nemám vanu, takže jsem myslela, že je spíš někomu daruji, ale hlavně ta mandlová voní úžasně i přes obal, takže už jsem se objednala k rodičům na relaxační koupel :-) A lesk jsem si koupila na ebay, šoupla jsem je na jednu fotku, protože jsem je vyzvedávala na poště ve stejný den.


V Rossmannu jsem byla tenhle měsíc dvakrát a pokaždé jsem tam nechala spoustu peněz, hloupé lákavé akce! Ke dvěma sprcháčům Palmolive byla nákupní taška a k nákupu produktů L´oréal nad 399Kč řasenka zdarma. Navíc jsem na oba nákupy využila kuponek na 10% slevu.



A poslední solo fotku si zaslouží dárek od Mínušky, děkuji!


Tak ne, poslední fotka je nakonec nákup z Německa, který jsem zvládla ještě po nafocení předchozího, ale stále v říjnu. Balea a Essence věci budou (spíš už jsou) i u nás, ty jsem koupila jen protože v Německu jsou prostě levnější, P2 je nutnost, myslím, že od téhle značky ještě nemám věc, která by mi nevyhovovala, takže u jejich stojanu vždy vydržím dlouho. A obrovskou radost mám z toho, že jsem potkala alespoň zbytky z Catrice kolekce Feathered Fall, protože ty stíny mají naprosto boží odstíny!


sobota 1. listopadu 2014

Barry M Pink Flamingo

Jak jsem slíbila, v listopadu pojedeme ve veselých odstínech laků na nehty, ale přesto to dnes moc veselé nebude - i Pink Flamingo patří mezi laky, které jsem poslala dál. Ve skutečnosti nebyl tak dooranžova jako mi vyšel na fotkách, i tak je to ale teplá růžová a já jsem zjistila, že ač se mi tyhle odstíny v lahvičce obvykle líbí, vůbec mi nesluší a necítím se v nich dobře. Ale musím se o tom ujišťovat pořád dokola, i proto jsem nedávno na Interbeauty koupila podobný odstín - a už jsem ho měla i nalakovaný a ne, zase to neklaplo :-) Tak schválně, co myslíte, poučím se už pro příště?

Pink Flamingo má fajn konzistenci, není ani řídký ani hustý, ale má tendence trochu dělat lysiny, takže nešika jako já potřebovala 3 vrstvy s nadlakem. Vydržel mi pěkný 3 dny, pak se začal olupovat a praskat.

Co vy a prasátkové růžové odstíny?