neděle 12. srpna 2012

Giveaway o BB Cream Skin79

Dala jsem sama sobě ultimátum - dokud nedopíšu aspoň polovinu rozepsaných příspěvků (je jich přesně 24), nebudu psát příspěvky nové. Strašně se mi do toho nechce, za víc než týden jsem ještě nezačala a ani to nevypadá, že se k tomu v nejbližší době donutím, takže moje blogová pauza bude trvat spíš pár týdnů než dnů. To jen tak na vysvětlenou, proč tu nové příspěvky nejsou a zatím nebudou.

Aby se tu alespoň něco dělo, zveřejním konečně giveaway, kterou jsem vám už dávno slíbila a dokonce jsem vás nechala výhru pomocí hlasování vybrat. Takže je tu, soutěž o růžovou verzi jednoho z nejznámějších BB krémů. 

Pravidla budou tentokrát velmi jednoduchá, nemusíte nic sledovat ani lajkovat.
1. Napište mi na sebe kontakt.
2. Přesvědčte mě, že zrovna vy máte vyhrát, protože tentokrát si výherce vyberu sama, nikoli random. Fantazii se meze nekladou, je zcela na vás, jak to pojmete.

Soutěž je mezinárodní a skončí 31.8. 2012 ve 22:00.



čtvrtek 2. srpna 2012

Deborah Lippmann Across the Universe

Ty moje staré složky ukrývají ale poklady! Třeba Across the Universe, který jsem měla kdysi dááávno půjčený od Andulky (díky ti!). Pamatuji si, že jsem si ho vybrala jako takový ultra exkluzivní kousek, který měl tu čest mě zdobit, když jsem jela do Prahy za ostatními lakovými maniačkami :-) Jela jsem vlakem a v tom vlaku jsem si ho z nudy fotila, ale žádnou fotku jsem nakonec nepoužila, protože z patnácti nebyla ani jedna ostrá :-D Tyto taky nejsou nic moc, ale tak přimhuřte očko, když nemám možnost ho přefotit.
Je krásný, o tom žádná, ale trošku ztrácí na své unikátnosti, když má Essence Blue Addicted. Pokud se vám líbí, tak si ho rychle kupte, protože výprodej Essence už je v plném proudu a tento odstín se v nové lahvičce už prodávat nebude.
Lakování bych teď už asi zvládla lépe, tím, že je ta základová barva poloprůhledná, tak to v některých místech nevypadá úplně pěkně, když se mi tam nepovedlo uchytit žádné třpytky. Odlakování bylo o nervy i s alobalem, mám pocit, že čím větší třpytky, tím lépe to na nehtech drží.