středa 29. června 2011

L.A. Colors Wave Length

Tenhle lak je úplně na prd. Ani ve třech vrstvách dostatečně nekryje, trochu pruhuje a ta barva není vůbec pěkná, sice mám žlutou ráda, ale tohle fakt nee, měla jsem pocit jako když mám po nehtech rozetřený žloutek z vajíčka. Docela se mi líbil ten shimmer, ale to je málo, ten si radši najdu v nějakém hezčím laku.




pondělí 27. června 2011

Orly Pixy Stix

Zase jednou sahám hluboko do archivu abych vám ukázala lak z jarní kolekce Orly z roku 2010. Já vlastním všechny laky z této kolekce, až na Pixy Stix. Ten mi zapůjčila některá z mých hodných kamarádek, strašně moc se omlouvám, že už nevím která (tipuju Verunku, ale jistá jsem si tak na 50%...) - stydím se, musím si k těm lakům vždycky napsat aspoň pár slov, protože ani "šuplíček" na pamatování si blbostí o lacích není bezedný.
Je to tedy krémová střední růžová, podle mě je naprosto tuctová, nudná, nevýrazná, není absolutně ničím unikátní. Pro běžné uživatele určitě pěkná bude a pochopím, pokud po ní bude někdo toužit, ale pro mě je taková nijaká, mám minimálně dvě podobné, ale hezčí.





sobota 25. června 2011

OPI Ali´s Big Break

Tak tímhle lakem jsem zahajovala letošní brigádu. Zasloužil by si teda veselejší příležitost na nošení, ale co už. Díky tomu, že moje tělo mělo ze zařazení mezi pracující docela šok a nebyla jsem první dny schopná mimo práci nic moc dělat, užívala jsem si ho celých 6 dní. A nepůjde to. Manuální práce ve fabrice a studentský život se nedají vůbec srovnávat, takže lak dostává mnohem víc zabrat. Konečky jsou ošoupané během jednoho dne, lak ztratí lesk a poškrábe se. Navíc ten materiál, se kterým pracujeme, strašně vysušuje ruce a nejvíc je to vidět právě na nehtové kůžičce! Takže pokud chci pěkné nehty, budu muset stíhat lakovat nejlépe obden. To ze mě budou mít doma radost!
Ali´s Big Break je červená s růžovým základem, takové mám ráda. Navíc má třpytečky! V lahvičce zlaté, na nehtu utopené červené, ale hlavně že tam jsou. Je krásný, bezproblémově se lakuje, stačí dvě vrstvy a vůbec mě neinteresuje, že je z vánoční kolekce, pro mě je letní. Nebo celoroční.






Bonusová fotka příšerné kvality, ale neodpustím si ji. Snažila jsem se ho vyfotit když ležel na střeše garáže u sousedů, jenže když mě viděl, okamžitě se zvedl a běžel za mnou, tak jsem rychle zmáčkla spoušť aniž bych si ho přiblížila a pořádně zaostřila. Přesto se mi ta fotka líbí, resp. mi přijde strašně vtipné, jak má ty zadní pacičky ve vzduchu :-D


čtvrtek 23. června 2011

Too Faced Moon Beam

Stíny Moon Beam od Too Faced jsou šedočerné se zeleným holografickým odleskem. Jsou strašně pěkné, ale bohužel se staly nuceným "odpadlíkem" v rámci vytřídění kosmetiky, kterou nepoužívám. Vím přesně proč, protože černé stíny používám strašně málo, přijde mi, že to s nimi neumím a nedokážu odhadnout tu správnou míru, aby to bylo nositelné. Než odjely, tak jsem si je nafotila a to bych nebyla já, abych prodeje okamžitě nelitovala, že. Ale koukala jsem na ebay a jsou tam jen o něco málo dražší, než jsem je prodala, takže kdyby bylo nejhůř... Na fotkách jsou v kombinaci s Barry M DD65 Green Iridescent, což je úplně stejná barva, jen bílá (= má taky zelené holografické odlesky). Takže barvy k sobě krásně ladí, z některých úhlů to vypadá jako klasické černobílé kouřové líčení, jindy vynikne zelený odlesk. Stíny se dobře blendí a právě díky tomu, že to není tvrdá černočerná jsou vhodné i na denní líčení. Pokud je neznáte, doporučuju omrknout, dělají se v několika různých odstínech.





úterý 21. června 2011

Essence Bloom-a-Loom + Nfu Oh 38

Omlouvám se za milion fotek, ani nevím jak se mi to stalo, asi ze samého nadšení z téhle kombinace :-) Tohle byla moje inspirace, nemohla jsem se na ty fotky vynadívat a okamžitě musela vyzkoušet něco podobného. Výsledek se mi moc líbil hlavně proto, že většinu času byly ty šupinky růžové! Ne oranžové ani zelené, prostě růžové a s fialovým podkladem to krásně ladilo.










neděle 19. června 2011

Maybelline 549

Když jsem vyřazovala laky, které dám pryč, tady u toho jsem hodně váhala, protože jsem vlastně neměla nic, co bych mu vytkla. No, byl sice trochu vodovější a musela jsem dát tři vrstvy, ale jinak se lakoval pěkně a na rozdíl od jiných drogerkových laků nedělal bublinky. Barva je taky hezká, ale určitě mám ve sbírce podobnou jak krémovou (Essie Smokin Hot), tak s fialovými odlesky (Barry M Dusky Mauve). Rozhodla jsem se ty "lepší" značky upřednostnit, protože jim dávám větší šance na delší životnost.




pátek 17. června 2011

China Glaze Adore

To jsme se takhle jednou měly sejít s kamarádkou a ona mě překvapila SMSkou, ve které navrhovala sraz o hodinu dřív - tzn. v době kdy jsem si ji přečetla, sraz měl být za hodinu. Já totálně nepřipravená, nenalíčená, nenalakovaný nehty... Rozhodla jsem se, že to ale stihnu a že i budu vypadat v takovém stavu, abych svým obličejem a zažloutlými nehty neděsila okolí. Líčení se zkracuje snadno, ale co s lakem, ten přece potřebuje nějaký čas na zaschnutí. Takže jsem se oblékla, obula, klíče uklidila do kabelky a v podstatě mezi dveřmi nalakovala jednu vrstvu Adore a vyrazila jsem. Žádná krása to nebyla, ale svůj účel to splnilo, lak kryje v jedné vrstvě dokonale a schne rychlostí blesku, už v trolejbuse byl suchý, takže jsem si ho nijak nepoškodila. Po návratu jsem přidala druhou vrstvu a vyfotila ho. Díky pruhování to není zrovna lak, který bych si nalakovala když chci oslnit, ale v časové tísni je to ten nejlepší pomocník.




středa 15. června 2011

OPI Houston We Have a Purple + razítka

Každou chvíli se někde zmiňuju, že v poslední době hodně razítkuju, ale ještě jsem sem nic nedala. Tak to dnes napravím, abyste o moje pokusy nepřišli :-) Motiv je z fauxnad destičky B17 a použila jsem bílý lak Konad.




pondělí 13. června 2011

Essence Eyeshadow Party All Night

Dnes bych vám chtěla ukázat další Essence stíny, které jsem si nedávno koupila. Stejně jako odstín Disco Queen mají metalický finish. Asi by mi dle názvů mělo dojít, že jsou určené spíše na večer a party líčení, ale co, já jsem holka odvážná a nosím je běžně na den :-)
Jsem s nimi hodně spokojená, pigmentace je velmi dobrá a i se s nimi lépe stínuje než s těmi fialovými. No, moc jsem vám toho teda nenapsala, skoro je mi hloupé dát sem štítek recenze, ale nemám co bych jim vytkla, rozhodně doporučuji vyzkoušet :-) Snad fotky řeknou víc než já.



Kombinace s Essence Get Ready!


Od vnitřního koutku MAC White, Essence Party All Night, MAC Copperclast



sobota 11. června 2011

China Glaze Towel Boy Toy

Neonové laky moc nemusím, působí na mě trochu lacině. Modrá barva je pro mě z neonek nejpřijatelnější, je sice výrazná, ale neřve na dálku tak jako třeba růžová. Takže se mi tenhle lak hodně líbí. Jenže už ho nemám... Kdysi jsem viděla srovnání TBT s Color Club Pure Energy a na základě těchto fotek jsem usoudila, že se mi CC líbí víc - nechtěla jsem hromadit podobné laky a tak jsem začala nabízet TBT k prodeji. A pak se objevila zájemkyně, která ho chtěla, tak si říkám - aspoň si ho nafotím na blog a i to srovnání s CC udělám. Už samotný se mi na ruce moc líbil a když jsem ho pak viděla s CC, líbil se mi o malililinko víc. Ach jo. Takže jsem se s tím prodejem trochu unáhlila. Uvidíme, jestli to časem rozchodím, nebo jestli vyměknu a koupím si ho znova ;-) Jinak mám na fotkách tři vrstvy, lak mě moc neposlouchal a rozlíval se mi po nehtu až ke kůžičce, některý nehty jsem předělávala a nechala je bez podkladovýho laku a tak se ten lak dal lépe kontrolovat. Schne matně, takže mám i nadlak SV.