pátek 30. července 2010

Claire´s Chunky Green

Tohle je rozhodně největší úlet, jaký jsem kdy na nehtech měla. Výrazný a divoký lak, ale vůbec ne špatný! Opět zapůjčený od Andulky (děkuji!), bylo mi nabídnuto, že si ho můžu nechat, což jsem chvíli i zvažovala, ale nakonec jsem ho vrátila. Kdyby ten základ měl jinou barvu než zelenou, tak bych ho asi adoptovala, ale ještě jsem zelené moc nepřišla na chuť, takže bych ho často nenosila. Ale jinak je to správně přehnaný lak a nad očekávání dobře se s ním lakovalo, ani se ty třpytky nehromadily kde jsem nechtěla. Mám 3 vrstvy.





úterý 27. července 2010

OPI Rosy Future

Co bylo už není… Dřív jsem milovala sheer laky s perletí, ale z ničeho nic mě to přešlo a teď už mě nebaví a pomalu se všech zbavuju. Tento je světloučce růžový a perleť hází zejména modré odlesky – zase ta modrá, kterou u růžovek prostě nesnesu, no. Na fotce mám 4 vrstvy, ale v jedné či dvou by byl určitě super na francii, pro někoho kdo by to psychicky ustál, což já nejsem :-D




sobota 24. července 2010

OPI What's with the Cattitude?

Malej modrej Šreček. Tak mu říkám, ten název patří k těm, které si nejsem schopná zapamatovat a pořád mi vypadává. V první řadě – není to baby blue lak! Na fotkách tak sice vypadá, ale ve skutečnosti takový není. Vůbec. Je modřejší, je to taková šmoulí modrá, barva letního nebe bez mráčku. Líbí se mi mnohem víc, než jsem čekala, takže už mám na cestě velkýho modrýho Šrečka :-) Mám tři vrstvy, lakování takový průměr, dělal díry, tak jsem musela hodně vyrovnávat.





čtvrtek 22. července 2010

OPI DS Reflection x OPI DS Ruby

Ano, už je to dlouho, co jsem vám slíbila tohle srovnání, ale když ono je pořád něco přednější, co sem chci dát... :-) Tak tedy aspoň se zpožděním srovnání dvou OPI laků z Designer řady, Reflection (malíček a prostředníček) a Ruby (ukazováček a prsteníček). Jak vidíte, v základu jsou si ty barvy víc než podobné, akorát Ruby je víc holografická než Reflection. Zkusím tedy nesmutnit, že už je Ruby nesehnatelná, protože Reflection je víc než kvalitní náhrada :-)




pondělí 19. července 2010

China Glaze Lemon Fizz + CND Gold Shimmer

Když není čas na velké lakování (= nový lak) dělám aspoň malé úpravy toho starého, takže přidávám různé efektové nadlaky nebo razítka. Někdy protože se mi samotný lak moc nelíbí, jindy mě nudí a někdy dělám změnu čistě ze zvědavosti, jak to bude asi vypadat a to je případ i této úpravy. Moc se mi to líbilo, házelo to nádherný šajn, ale musím přiznat že o malilinko víc se mi líbila China samotná, přece jen už ty krémíky začínám uznávat :-)





A takhle jsem se učila na zkoušku, místo do knížky jsem si zírala na třpytící se nehty :-D


sobota 17. července 2010

Color Club Revvvolution

Jojo, já prostě miluju holografické laky všech barev, takže ani ten černý mi nemůže ve sbírce chybět. Nebo spíš černošedý? Těžko říct, mám s tímhle lakem celkově problém, nejen kam ho přesně zařadit, ale hlavně kdy ho nosit, protože holografy vyniknou nejlépe na sluníčku, jenže na léto je to zase moc tmavá a ponurá barva... Takže si ho asi nechám na podzim a budu doufat, že slunce aspoň občas vysvitne :-) Lakovalo se s ním perfektně a kryl ve dvou vrstvách.



pátek 16. července 2010

China Glaze Flip Flop Fantasy

Doufám, že se někdy foťáky zdokonalí natolik, že půjdou věrně vyfotit všechny laky, včetně neonek. Protože kdo tenhle lak nemá, ani s milionem fotek neví, jak vlastně ve skutečnosti vypadá. Nejblíž realitě je ta první fotka, ale pořád je to hrozně daleko...
Ještě před pár týdny jsem si sypala popel na hlavu, proč jsem jako tak zbytečně vyhodila peníze a nakoupila tolik neonových laků, když teď nemám vůbec odvahu to lakovat. Ještě i tady s tímhle lakem jsem seděla na zahradě a asi hodinu se odhodlávala to na ty nehty dát. A když jsem dolakovala, chtěla jsem to hned zase sundat :-D Navíc jsem začala chodit do práce a tam kontroluju hlavový opěrky a další pěnový části, ze kterých se pak složí sedačka do auta. Jen těch hlav mi za směnu projde rukama přes 900, takže to není žádný dlouhý prohlížení, ale rychle je protočím v rukou abych je prohlédla ze všech stran a šup s nima do bedny. No a tady z toho laku se mi při tý práci dělaly pěkný mžitky před očima :-D Ale zvyknout se dá skoro na všechno, takže jsem ho nakonec měla 4 dny a začal se mi docela líbit. Lakování nic moc, hodně rychle zasychal, takže jsem potřebovala 3 - 4 vrstvy abych spravila všechny ty díry, co jsem si tam nadělala.





středa 14. července 2010

Attitude Peacock Feather + Nubar Mystique Aqua

Chtěla jsem z páva udělat papouška, ale zjistila jsem, že mu vůbec žádný divoký efekt nesluší. Tak jsem mu aspoň dala trošku shimmer efekt s pomocí Nubaru, který jsem dostala od kamarádky (děkuji!). Ale uznávám, že samotný vypadal líp. O hodně.



pondělí 12. července 2010

China Glaze How about a Tumble

Dnes mám narozeniny a tak jsem vám chtěla ukázat, co jsem si koupila, nebo teda vybrala za peníze, co dostanu od rodičů. Bohužel jsem si ty nákupy ale špatně načasovala a ještě ani jeden z balíčků nedorazil, a tak jsem musela vymýšlet náhradní variantu. A co je tedy na mém dnešním příspěvku speciálního? How about a Tumble je můj nejoblíbenější lak! Je to holograf z mojí úplně nejoblíbenější kolekce vůbec - Kaleidoscope. Tahle kolekce už se nevyrábí a laky z ní už téměř nikde nejsou a já jsem měla docela stres z toho, že mi někdy dojde! A proto moc a moc děkuju Luciskovi a Mie, že mě zachránily, se třema lahvičkama už snad budu spokojená a budu si ho moct lakovat kdykoli na něj budu mít náladu a ne jen při výjimečných příležitostech jako doteď :-D Na fotkách mám 3 vrstvy bez nadlaku a lakoval se úplně pohádkově.




neděle 11. července 2010

Finger Paints Red Marzipan

Opět jeden z laků, co v lahvičce slibuje zázraky, ale na nehty je prostě nedostanete. Jako je to pěkná třpytivá červená, ale kdyby tam byly i ty žlutozlaté odlesky, je aspoň něčím zajímavá a unikátní, takhle nic moc... Za možnost si ho zkusit děkuju opět Danče.




pátek 9. července 2010

OPI Lincoln Park after Dark Suede

Léto moc matným lakům nepřeje, že? Taky jsem si tenhle post mohla schovat na podzim, když už tu ty fotky mám připravený několik měsíců, ale rozhodla jsem se, že dneska bude fialový lak a tak jsem na výběr moc neměla. Suede laky se mi moc líbí, jak v té matné verzi (první dvě fotky), tak s nadlakem (třetí a čtvrtá fotka). Hodně rychle zasychají, takže jsem s nimi nejdřív bojovala, ale tohle je už třetí, který jsem zkoušela a tentokrát už jsem tu aplikaci docela vychytala, stačily mi dvě vrstvy. Nna té s nadlakem jsou pak tři, protože jsem to asi po dvou dnech opravovala, tyto laky moc nevydrží a konečky se rychle oťukají.




středa 7. července 2010

Zoya Ivanka

Tak já teda nevím, jestli budeme s Ivankou kamarádky, dost mě zklamala, holka jedna. V lahvičce se tváří jako střední zelená se světle zelenýma a zlatýma třpytkama. OK, to by bylo i na nehtech. Ale ta lahvička navíc vypadá, že má v určitém úhlu odlesky modré! Ale asi je to jen optický klam, na nehtech po nich není ani památky. Což je velká škoda, dělalo by to ten lak ještě mnohem hezčí než je. Lakovalo se s ním nádherně, ačkoli na těch krátkých nehtech se pořádně nevyřádím, moc mi to s nima nejde a tak to mám dost zprasené, jak jsem se snažila dostat co nejvíc ke kůžičce *oops* Ale je to opět jeden z laků, který zaujal mé okolí a byl velmi chválený, takže to je velké významné plus.





úterý 6. července 2010

OPI Get Me to the Taj on Time

Nude nuda. Nebo mrtvolka jak já říkám. Taková nijaká barva... Dejnička chtěla co možná nejvíc krycí tělovku na nohy a vybrala si tenhle. No, tělová barva dejme tomu, ale taková zašlá, možná šmrnclá šedou? Nebo mám jen blbý fotky, protože třeba tady se mi líbí velmi. Ale tak na mně bohužel prostě nevypadal. A s tím krytím teda taky žádná sláva, tohle jsou 4 vrstvy.