pondělí 31. května 2010

Sally Hansen Purple Pizzazz

Moc se mi nepovedly fotky, ale ve skutečnosti je to pěknej lak. Jelly fialka se třpytkama, ale na můj vkus jich je tam dost málo :-D Lakovalo se s nám dobře, mám tři vrstvy, na druhé fotce to sice vypadá, že prosvítal, ale to jen vytáhlo sluníčko, kryl dost. Děkuji Annie, že jsem si ho mohla vyzkoušet - opět se můžete mrknout na nespravedlnost, jedna její hezčí fotka než všechny moje dohromady :-(





sobota 29. května 2010

OPI Holiday Glow

Tenhle lak jsem původně chtěla, protože jsem doufala že bude fialový, pak se ale začaly objevovat swatches blogerek a všude byl hnědý, tak jsem ho zavrhla. O pár týdnů později mi ho omylem poslali z Trans Design, takže jsem to vzala jako znamení a nechala si ho. A nelituju! Sice je opravdu hnědý, ale má aspoň fialové podtóny a k tomu stříbrné třpytečky, takže se mi celkově docela líbil. Budu ho nosit hlavně na podzim.




čtvrtek 27. května 2010

OPI Gargantuan Green Grape + CND Gold Shimmer

Po několika měsících kdy toužím po OPI Creme de Menthe ho konečně mám! Jupíííí a je nádhernej! No dobře, není to úplně on, ale já taky nechtěla přímo CDM, spíš světle zelenej lak se zlatýma odleskama a to mi tyhle dva laky splnily dokonale. Je fakt, že co se financí týče, vyšlo by mě skoro nastejno koupit si originál, protože jsem si nejdřív koupila špatnej efekt a to Gold Sparkle, jenže v tom bylo listí a já potřebovala jen tu perleť. Ale hlavní je tu ta radost, že se mi povedlo vyrobit něco, co se mi tak mooooc líbí :-)





úterý 25. května 2010

Nové laky

Rychlé představení nových lakových přírůstků za poslední dva týdny :-) Na delší dobu poslední, protože se mi současný kurz dolaru vůbec nelíbí :-( Omlouvám se za blbý fotky, ale jsou větší, tak si na ně když tak klikněte... Vůbec jsem nevěděla kde ty laky vyfotit, všude mi přišlo že ty barvy vůbec neodpovídají... radši ani nechtějte vědět na čem ty laky stojí :-D

Essie Shelter Island - koupila jsem si ho, protože sonidlo má prostě dokonalý fotky, ale live se mi už tolik nelíbí, uvidíme jaký bude na nehtech, ale moc mu nefandím
Zoya Ivanka - to je dokonalost!!!!
Attitude Peacock Feather - ten už jste tu viděli/y, ale tenhle je konečně můj vlastní a v pořádku
Attitude Amethyst
OPI "Sheer" Your Toys
OPI Chapel of Love
OPI Don´t Toy With Me
- můj oblíbenec, ale měla jsem jen miniaturu, tak jsem se konečně dokopala koupit si plnou velikost
OPI Royal Rajah Ruby - pořád jsem se neuměla rozhodnout jestli se mi na fotkách líbí nebo mi přijde moc hnědej, tak si ho musím vyzkoušet sama :-)


pondělí 24. května 2010

Rescue Beauty Lounge Killa Red

Věřím, že pro někoho, kdo má rád rudé krémíky tohle může být hodně oblíbený lak, já ho ale nesnáším! V zásadě o něm můžu říct pouze jedno negativum, všechno ostatní je moje pocitová záležitost - celkově červené nemusím a když už, dávám přednost jejich třpytivým variantám. Taky je moc neumím lakovat a podle toho to vypadá :-) Vyzdvihla bych, že kryje dost dobře už v jedné vrstvě, ale dala jsem dvě aby barva byla výraznější a povrch jednolitější. Tak a teď to negativum - zaměřte se na ukazováček - vidíte jak je zprasenej? To se mi prosím nepovedlo a předělávala jsem ho, jenže mi po odlakování zůstal takhle červenej a nešlo s tím absolutně nic dělat! No dobrý, tak jsem měla červenej jeden prst, ale ta hrůza když jsem pak odlakovala všech deset! Červený nehty, červená kůžička a nepomáhalo na to vůbec nic! Z nehtu jsem to dostala až jiným lakem a z okolí častým mytím rukou... Chtěla jsem vám vyfotit ještě srovnání s Bourjois Rouge Diva, ale nemám na to nervy, omlouvám se.



neděle 23. května 2010

Orly Prim & Proper

Tohle je tak úžasná barva! Metalická, ani růžová ani stříbrná, prostě něco mezi tím. Takovou jsem si strašně přála mít, bohužel ale tenhle lak absolutně nejsem schopná nalakovat bez pruhování, takže abych ho na sobě vůbec snesla, musela jsem si ho celoplošně orazítkovat, jenže se mi to moc nepovedlo, takže šel po pár hodinách dolů a následně úplně pryč, věnovala jsem ho kamarádce a zatím to vypadá, že ta s ním bude umět zacházet mnohem lépe než já. Kdybyste věděli o podobné barvě, ale nepruhující, dejte mi prosím vědět. Děkuju!




pátek 21. května 2010

China Glaze Rodeo Fanatic

Zase moc nevím co vám sem psát, tohle je prostě jeden z nej laků co mám, má samá pozitiva a žádná negativa :-) Skvěle se s ním lakuje, bohatě stačí dvě vrstvy a je to nádherná a unikátní barva. V lahvičce má fialové odlesky, které pak na nehtech skoro nejsou vidět, ale ani tak ta barva není nudná :-) Rozhodně doporučuji všem slečnám, které se nebojí modré. Alternativou k němu je jeden chameleon Golden Rose, tady jsem vám ukazovala jejich srovnání.




středa 19. května 2010

China Glaze Jetstream

Bože můůůůj, co jsem si to zase koupila?? Já bych fakt neměla dělat velký objednávky, protože jakmile není dostatečný počet laků, vyplňuju volný místa takovýma nesmyslama jako Jetstream (ještě že tohle už je nenávratně pryč…). Vážně nevím, co mě k tomu vedlo, jestli jsem někde viděla fotku, na který se mi líbil a myslela jsem si, že mi nebude vadit, že ve čtyřech vrstvách nekryje, nebo že překousnu modrý odlesky..? Opravdu ne, pryč s ním! Ale kdybyste ho někdo chtěl, tak je hodně řidkej a lakuje se s ním krásně :-D




pondělí 17. května 2010

Illamasqua Wayward

Že mi to ale trvalo, tenhle lak vyzkoušet, co. Měl to být můj miláček, krásná žlutá co se nejlíp lakuje! No, nelakoval se úplně špatně, nechci mu zas křivdit, nejdřív dělal díry, ale ve třetí vrstvě se krásně srovnal. Ale ta barva... jako není úplně špatná, ale ty fotky moc neodpovídají, ve skutečnosti je ten lak o dost tmavší, výraznější a prostě není to ta klasická světle žlutá jakou jsem si představovala. Takže milý Wayward převálcovala Misa Happy Happy na celé čáře a jsem moc ráda, že jsem ji nakonec neprodala, protože by mě to mrzelo. Naopak přemýšlím, že se zbavím tohohle, ale na takovou barvu asi kupce nenajdu, když Andulka ho má taky, co? :-D




sobota 15. května 2010

Zoya Mikka

Další z řady pěkných fialek. Tahle Zoya je zvláštní tím, že v lahvičce má stříbrné odlesky, ale na nehtu jsou pak růžové. Za půjčení opět děkuju Dejničce.



čtvrtek 13. května 2010

Attitude Peacock Feather

Viennettka: a ty už nemáš nalakovanýho zulu?
Anniething: no zulu už je vystřídanej!
V: no neke! a je to i na blogu?
A: no jistě!
no ty budeš zívat, to tam ani nechoď chichi
V: co kecááááááááááááš, vždyť je to krááááááásnýýýýýýýýý!!! ach, přesně moje barva!!!!
ježiš já ho chci! a hned! nechalas mi tam nějakej superlevnej na britskym ebay?
A: jj eště tam jsou
ale...já bych ti ho klidně nejdřív půjčila
V: když to nevim jestli vydržim... ne že bys nebyla blíž než UK, ale... :-D
ježiš ale ta barva... takovou jsem vždycky chtěla, ale ani nehledala, protože jsem si říkala že neexistuje...
A: jj ona je taková.....fakt asi mě k ní nenapadaj žádný podobný
teda podobný jo, ale modřejší nebo zelenější nebo světlejší nebo tmavší....ale takhle je nejhezčí
V: přesně... a já jsem opět ráda, že jsi taková objevitelka, hodně mi usnadňuješ život :-D
A: hehe, kdykoliiiiiv, to já ráda pomůžuuuu!
V: já vím :-D

O 20 minut později
V: nemůžeš mi nějak na dálku zavřít ten svůj blog?? jinak snad dneska nepůjdu spát...
A: ahahaaaaa! nee dyť klidně poseď na návštěvě.......
hehe tyjo a já myslela že ho odbudeš nějakym zííííív, to sem se nějak sekla
V: no to ses hodně sekla, já jsem z něj úplně potento... jezdí k vám v 0:20 nějakej bus? :-D
A: tyjo já ti ho snad zejtra dovezu
V: hehe, jsi víc než vítaná, já se na státnice neučím :-D
A: ajoo vlastně, já asi jo....

V: jako jestli mě zklame, tak to bude na sebevraždu, ztratím chuť žít!
A: neeee to tě má právě potěšit žes za něj aspoň nevyhodila peníze!
V: neee, já takovej lak prostě chci!! bude mi ladit k batohu!
A: a kdyžtak mě nebij, já jsem stále na monitoru na kterym je všechno nějaký vyjetý, tak nevim jak moc jsem se trefila s tou fotkou!
V: ježiš dost už, se mnou fakt něco není v pořádku!!!!
A: ale to je v pořádkuuu, to je jen laaak!
V: no právě!!! ve čtvrt na 12 jsem tu usínala a říkala si jak do půlnoci nevydržím a půjdu spát a teď jsem úplně vzhůru, naspeedovaná že mít ten lak tady, okamžitě lakuju :-D
A: chichichi, tyjo škoda že ta jedenáctka už nejezdí, já bych ti ho fakt z prdele přivezla!
V: hehe, abychom měly kromě ujetých rozhovorů na icq ještě ujetý zážitky :-D
A: jj nějaký hmatatelný důkazy že sme uplně drbnutý





středa 12. května 2010

Golden Rose Fashion Color 34

Tohle jsou hodně starý fotky, pamatuju si, že jsem tenhle lak měla někdy o Vánocích :-D Teď už ho nemám a občas toho lituju, protože dokonalou zlatou pořád nemůžu najít a tahle byla asi nejblíž. Ale věřím, že se má u mé nejlepší kamarádky skvěle a já si ho můžu když tak koupit znova :-) Nejhezčí byl ale stejně zmatněný - třetí a čtvrtá fotka, matný top coat China Glaze je na ukazováčku a prsteníčku.




pondělí 10. května 2010

OPI DS Ruby

Budu se opět opakovat, ale holografy jsou nejlepší! A OPI má ve své designer sérii docela pestrý výběr barev. Ruby mám opět půjčenou od Dejničky (děkuji!) a je mi to skoro líto, vůbec bych se nezlobila kdyby byla moje vlastní, protože se mi moc líbila. Měla jsem ji nalakovanou když jsem byla nemocná a neměla jsem sílu nehty přelakovávat, takže mi vydržela neuvěřitelných 6 dní v moc pěkném stavu, na to že je to holograf!



sobota 8. května 2010

Zelené líčení

Před časem jsem vám ukazovala Pop Beauty paletky, které jsem si koupila. Měla jsem modrou a zelenou a protože se vám víc líbila ta modrá, nechala jsem si ji a zelenou poslala dál. Ještě před tím jsem s ní ale udělala toto líčení.

Použité produkty:
Artdeco podkladová báze pod stíny
Pop Beauty paletka Green Eyes
Too Faced tužka na oči Metallic Mermaid
Manhattan tužka na oči True White
MAC třpytivé oční linky Lime Dandy
Stila báze pod řasenku
Clinique High Impact řasenka