pátek 29. ledna 2010

MAC MSF Perfect Topping x Refined x Porcelain Pink

Před časem jsem slíbila že udělám srovnání svých MAC MSF, takže tady je :-)

1. MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping
Tento MSF je největším překvapením, v krabičce hraje všemi možnými barvami, od bílé až po fialovou, ve skutečnosti je ale ze všech nejsvětlejší a nejmíň viditelný. Ačkoli je žíhaný, při každém zašmrdlání štětcem vytváří naprosto stejnou barvu (nebarvu :-), takže není důvod se bát fleků. Na prstu je ještě trošku do béžova, ale na tváři udělá jen velmi jemný lesk. Co se týče struktury, je velmi jemný, stačí jedno přejetí štětcem a je na něm dostatečné množství pro nalíčení.



2. MAC Mineralize Skinfinish Refined
Tento MSF je pro mě osobně velké zklamání, ačkoli se tváří že by mohl být hezky do oranžovo-bronzova, tak vůbec není. Je PT velmi podbný, možná o odstín tmavší jemňounká béžová, na tváři ale rozdíl není vidět absolutně vůbec, klidně bych si mohla udělat jednu tvář s ním a druhou s PT a nikdo by nic nepoznal. To je taky důvod, proč si ho nenechám. Struktura je jemná stejně jako u PT, nicméně tady se musí dávat větší pozor na rovnoměrné šmrdlání štětcem, jak vidíte, tak ten můj je mnohem víc mramorovaný ve spodní části než ve vrchní, a když přejedu pouze jednu z nich, rozdíl v barvě už vidět je.




3. MAC Mineralize Skinfinish Porcelain Pink
Světlounká růžová s jemnými zlatými třpytečkami a růžovým holografickým leskem. Je o něco tmavší než vyšel na fotkách, bledule jako já ho může používat i samotný místo tvářenky. Přijde mi o dost tvrdší než první dva, hůř se dostává barva na štětec a taky mi nejvíc práší.





Všechny MSF vedle sebe: Perfect Topping, Refined, Porcelain Pink



Color Club Love ´em Leave ´em

Tyhle nenápadné nude laky nemám moc ráda, preferuji spíš výrazné barvy, což už asi víte :-) Ale občas je nutné být za "slušnou" holku a to zejména ve zkouškovém období. Proto jsem taky konečně vyzkoušela tenhle Color Club z loňské podzimní kolekce. To že holografické laky jsou pro mě nej je taky známé, takže jen proto si ho nechám, bohužel mě ještě nějaké to zkouškové čeká :-) Abych ho aspoň trošku zhodnotila, na fotkách mám dvě vrstvy - kryje mnohem líp než holografické laky od China Glaze, ty většinou potřebují vrstvy tři. Ale výdrž je špatná u všech značek, oťukané konečky mívám už po prvním dni. Odlakovávání je snadné a rychlé, další důvod proč jsou tyhle laky TOP :-)



úterý 26. ledna 2010

Color Club Black + Nfu Oh 49

Můj první šupinkový Nfuík! Jupííí! Prvoplánově bych si oranžovou nikdy nevybrala, ale když se objevil u Lídy v přebytcích, řekla jsem si že ho aspoň zkusím, abych věděla jestli tyhle laky vůbec stojí za to. A jsem nadšená! Jako podklad jsem použila jednu vrstvu černého laku a na ni dvě Nfu Oh šupinek. Výsledek vypadá trošku jako samovyrobený Fortune Teller! :-) Podle mě je teda ale mnohem hezčí. A co mě na něm fascinovalo úplně nejvíc je, že kromě oranžové dokázal být taky úplně zelený! (pokus o zachycení vidíte na třetí fotce :-)) No a na poslední fotce jsem ho zmatnila a to taky nevypadalo špatně :-)




pondělí 25. ledna 2010

Srovnání GR Chameleon Effect 37 x ChG Rodeo Fanatic

Před pár dny jsem vám ukazovala Golden Rose Chameleon Effect č. 37 a zmínila jsem se, že je podobný China Glaze Rodeo Fanatic a dnes vám to dokážu na fotkách :-) Na ukazováčku a prsteníčku mám tři vrstvy GR, na prostředníčku a malíčku dvě vrstvy Chiny. Samozřejmě je Golden Rose víc dozelena a ChG domodra, ale i tak mi přijdou docela podobné :-) A líbí se mi oba, takže si i oba musím nechat :-D



neděle 24. ledna 2010

China Glaze Rosita

Dnes tu mám opět fotky laku, který není můj - za půjčení děkuju zlatíčku Martince! Díky ní teď vím, že Rositu nepotřebuju, ačkoli je to moc krásná růžová barva - není čistě krémová, má v sobě malinko růžové perleti. Krytí bylo trošku horší, tři vrstvy byly nutné. Srovnávala jsem si tuhle barvu se dvěma ze své sbírky, takže pokud trošku omezím svou snahu neopakovat po sobě stejné barvy, tak ho sem snad taky brzy dám :-)


sobota 23. ledna 2010

OPI You Don´t Know Jacques Suede

Boom Suede kolekce už byl před pár měsíci, ale já teprve teď vyzkoušela druhý ze čtyř laků které mám a to You Don´t Know Jacques. Sice už jsem byla na bleskurychlé zasychání připravená, ale stejně se mi to nepodařilo nalakovat tak, jak bych si přála. Jinak barva je to moc hezká, líbila se mi i bez nadlaku, ale stejně jsem si ho neodpustila (třetí a čtvrtá fotka).




sobota 16. ledna 2010

China Glaze Agent Lavender

Tenhle lak byl taky vánoční dárek, tentokrát pro Haničku :-) Ale málem jsem jí ho zabavila, protože se s ním lakovalo strašně dobře! Žádné pruhování, krásně se rozléval po celém nehtu a perfektně kryl ve dvou vrstvách. Opravdu krásný krémík. Nemít jen o trošku tmavší Nubar Lavender, koupím si ho. Teď ještě odolat novince Light As Air a budu na sebe moct být pyšná :-)



pátek 15. ledna 2010

Srovnání červených třpytkatých laků

Dnes tu mám malé srovnání červených laků, které jsem si dělala hlavně kvůli sobě, protože jsem měla půjčený lak ChG Raspberry Festival a chtěla jsem vědět jak moc je nebo není podobný ostatním červeným lakům, které už mám. Výsledek je pro mě docela překvapení, nečekala jsem že bude o tolik světlejší než ostatní laky. Nicméně je to taky důvod proč si ho nekoupím, moc jsem se v něm necítila.
Zleva doprava:
OPI Don´t Toy with Me
OPI Smitten with Mittens
OPI Crimson Carol
China Glaze Raspberry Festival (za možnost si ho vyzkoušet moc děkuju Martince!)



středa 13. ledna 2010

Misa Happy Happy

Sluníčko se pěkně fláká a už se nám pár dní neukázalo, tak jsem si musela svůj den rozzářit nějak jinak :-) Jako já vím, že u většiny z vás se žlutou nepochodím, ale mně se prostě líbí, je to takový soukromý zlepšovák nálady a způsob jak dobít pozitivní energii. Na fotkách mám 3 vrstvy, lakovalo se s ním docela dobře, ale spěchala jsem, tak to nemám moc hezké. Moc se těším až bude doma Illamasqua Wayward a porovnám je :-)



úterý 12. ledna 2010

OPI Princesses Rule!

Dnes tu mám jeden velmi známý OPI láček, must have barva pro všechny slečny, které milují baby růžovky :-) Do téhle skupiny patřím i já a proto moc nechápu, jak jsem tuhle lahvičku mohla několik měsíců obcházet a odkládat lakování! Na fotkách mám 5 vrstev. Jako ne že bych se z tohohle laku snažila udělat za každou cenu krycí (ačkoli v té páté vrstvě se mi to opravdu povedlo, ve čtvrté ještě prosvítal), ale Seche mi zase sežral konečky, tak jsem se to snažila trošku opravit abych neměla hnusný fotky (hmmm, vyjadřování hodné češtinářky...). Ale jinak bych mu bývala byla to nekrytí opravdu odpustila, líbil se mi i tak! Ačkoli zase na francii bych ho nepoužívala, na to kryl zas hodně :-) Zkrátka a dobře, pět zní sice dost šíleně, ale nemyslím si že to tomu laku nějak ublížilo, je velmi řídký, takže neudělal žádné velké nánosy laku, vypadalo to jako když mám standardní 2-3 vrstvy. A ta barva je prostě úžasná - dokonalý odstín a ještě třpytivý... Rozhodně patří do mé TOP 20!



pondělí 11. ledna 2010

Golden Rose Chameleon Effect 37

Nějak sem ty laky dávám v úplně jiným pořadí než jak je nosím, správně by měly být na řadě laky z minulého týdne, nebo z Vánoc, nebo tak dva měsíce starý... Ale vyhrál to ten dnešní. Je to jeden z oblíbených laků mojí spolubydlící a vůbec se jí nedivím, protože je opravdu krásný. Ale možná bych sem napsala něco úplně jiného, kdybych měla na nehtech vyzkoušený China Glaze Rodeo Fanatic, který je mu velmi podobný jak základní barvou (no, GR je možná trochu víc dozelena), tak fialovými odlesky. Dokonce zvažuju, že si ho nechám na zítřejší zkoušku, ladil by mi k tričku :-)


neděle 10. ledna 2010

Nové úlovky - MAC, NYX, Sinful Colors...

Víte co opravdu miluju na pátečních příjezdech z koleje domů? Balíčky! Nashromáždí se za celý týden a já mám pak v jeden den druhé Vánoce! Minulý týden byl opravdu velmi úspěšný, dorazila mi objednávka z cherryculture, jahody a balíček od Lucinky a Lídy :-) Takže dnes jen fotky a popis toho co mi dorazilo, recenze radši slibovat nebudu, pač tu ještě nemám ani jedinou, ale tak pokud se mi to někdy povede, aspoň budete překvapené... a já nejvíc :-)

NYX paletka Smokey Eyes
NYX krémová tvářenka odstín 02 Natural
NYX Girls lesk na rty odstín Ballerina Pink


Sinful Colors Pink Diamond
Sinful Colors Kismet Elated
Sinful Colors Merlot
Sinful Colors Rich in Heart
Nfu Oh č. 49

MAC Mineralize Skinfinish Refined
MAC Lipgelée Slicked Pink

Clinique rtěnka Blushing Nude
Fred Hayman Touch with Love
Lanocme tužka na oči odstín Prune

MAC lak na nehty Ooh
MAC Zoom Lash
MAC štětec 219SE
MAC Fluidline Blacktrack
MAC pigment Shimmertime
MAC minerální stíny Midnight Madness
MAC taštička (vše kromě laku je z kolekce Magic, Mirth & Mischief)

A dovolím si jednu nekosmetickou vsuvku, úžasná svíčka, kterou jsem dostala od své nejlepší kamarádky! Děkuju, Moničko! :-*



středa 6. ledna 2010

Astor č. 210

Tohle je zase výsledek mého lakování podle nálady – hrozně jsem chtěla nějakou meruňkovou barvu, ale žádnou takovou nemám! Tak jsem zalovila ve své krabici drogerkových laků, kterých jsem se ještě nebyla schopná zbavit a našla tenhle. Do meruňky to má daleko, spíš bych ji popsala jako lososovou, růžovo-oranžovou s převahou té oranžové plus má zlaté odlesky. Lakovalo se s ním docela dobře, 3 vrstvy kryjí dostatečně i když ne úplně stoprocentně. Ale to schnutí, to byla doba! Neměla jsem zrovna po ruce nadlak, takže jsem ho nedala a těch 60 sekund na lahvičce je přehnaných pro jednu vrstvu, natož pro tři…