středa 28. října 2009

OPI You´re a Doll!

Tak tenhle láček už dávno nemám. Ani nevím proč. Teda vlastně vím – necítila jsem se v něm, ale vždycky když se podívám na tyhle fotky, tak si říkám jak je hrozně pěknej. U ničeho jinýho čeho se zbavuju nelituju, ale po lacích se mi stýská dost. Jeden jsem si koupila, nevyzkoušený poslala dál, abych si ho o pár měsíců později koupila od kamarádky. A nevím, jestli You´re a Doll! nebude podobný případ :-) Ale zkusím se ovládnout. Láček je teda béžový a má v sobě takové červené tečky. Nechci napsat třpytky, protože to třpytky nejsou, prostě takové červené pidi kousky. Nebyl moc krycí, na fotkách jsou tři vrstvy.


čtvrtek 22. října 2009

Moje nejoblíbenější líčení

V posledních měsících jsem si zamilovala pigmentík Sweet Sienna od MAC. Zaujímá první místo v mém pomyslném žebříčku oblíbených pigmentů a zatím to nevypadá, že bych v blízké době našla barvu, která by mě uchvátila víc. Je to úžasná hnědo-šedá barva (někdo by řekl „zaprášená“ :-)) se zlatými odlesky. Dá se skvěle kombinovat se všemi ostatními barvami, ještě se mi nestalo aby se mi nějaká kombinace nelíbila. Ale protože mám moc ráda sladěnost barev, líčím se většinou tak, že použiju víc odstínů od jedné barvy. Tahle šedá varianta je moje nejoblíbenější asi proto, že nemusím řešit co na sebe, takové líčení se hodí ke všemu. A taky se v tom prostě cítím dobře, mám pocit že mi sluší. No a aby to nebyla úplně nuda, tak to občas ozvláštním aspoň tyrkysovou linkou :-)

Co jsem na toto líčení použila? (viz. poslední fotka)
Artdeco podkladová báze pod stíny
stín Manhattan č. 101
MAC Smoke & Diamonds
MAC pigmenty Sweet Sienna a Vanilla
tužka Sephora č. 206
tužka Gabriella Salvete č. 10
tekuté oční linky Essence 02 Island Hopping
řasenka Clinique High Impact






úterý 20. října 2009

OPI DS Signature

Asi hodinu jsem přemýšlela, co zvolit jako první příspěvek, nebyl to vůbec jednoduchý výběr :-D Protože teď trpím nějakou chorobnou mánií a nakupuju pořád jen laky, tak jsem se rozhodla, že to bude lak. A protože mám ze všech laků nejradši holografy, vybrala jsem si právě jeden takový. Je to OPI z Designer Series, odstín Signature - výrazná růžová barva, řekla bych, že je tak o odstín či dva tmavší než China Glaze How About a Tumble (pokusím se někdy nafotit srování). Jako každý OPIk má široký štěteček, takže se s ním pracovalo perfektně, na fotkách mám tři vrstvy, ale kryje už ve dvou. Výhodou holografických laků je, že ačkoli vypadají jako kdyby v sobě měly miliony třpytek, ve skutečnosti tam není ani jediná a proto se perfektně odlakovávají. Nevýhodou je pak malá výdrž, mám vždycky velmi rychle oťukané konečky :-(





Vizitka

Ahoj,
zdravím všechny své případné čtenáře :-) MU maniak, neboli make-upový maniak je označení, které na mě docela sedí, kosmetika je mým velkým koníčkem už několik let. Proto jsem si ho také zvolila jako název svého blogu, který jsem si založila hlavně proto, že si myslím, že mě bude bavit sem přispívat :-) Plánuju sem dávat fotky láčků, možná i líčení, případně zkusím i nějaké recenze, uvidím časem jakým směrem se tento blog bude ubírat :-) Takže pokud jste sem náhodou zavítali, přeju ať se vám tu líbí! :-)